Zelena trgovina Default welcome msg!

Košarica (0 izdelkov)

V nakupovalni košari ni artiklov.

Zelena trgovina

Brezplačna delavnica Prve pomoči- Pomagam PRVI

Za pomoč drugim ne potrebuješ mnogo- le znanje, pogum in srce Zelena trgovina - BTC - dvorana A-klet  Petek, 13.10. ob 17h Obvezne prijav..

EKO praznični bazar- 10.12.16

V soboto 10.12. od 10h do 18h vas vabim na prijetno sobotno druženje. Tokrat tudi v družbo mojih poslovnih partnerjev. Prijetno bomo pokle..

Predstavitev slovenskih proizvajalcev ekoloških oblačil

Kot velika zagovornica povezovanja in sodelovanja ;) bom v soboto 3.12.2016 v trgovino povabila slovenske ustvarjalce ekoloških oblačil n..

Mila.Vert- slovenska ekološka oblačila

Nedolgo nazaj sem na spletu naletela na čudovite obleke, ki so mi bile všeč prav zaradi preprostih in čistih linij ter možnosti njihove..

Moderne tehnologije in materiali- breme za okolje?

Zaradi zahtevnih potreb potrošnika se industrija nikoli ne bo ustavila. Večina proizvodenj v svetu je še vedno izjemno energetsko intenzi..

100% surovo karitejevo maslo- pravična trgovina

Že štiri leta sodelujem s pravično trgovino 3muhe in njihovo zadrugo Buna :). Več o zadrugi Buna>> Surovo karitejevo maslo Karitej..

Zdrave tkanine

..

Vabilo na brezplačno praktično delavnico Prve Pomoči

NOV TERMIN: petek, 20.5. ob 17h v Zelena trgovina, BTC, dvorana A-klet. Prijave na info@zelenatrgovina.si ali po telefonu na 01 810 90 32. Z..

Naturna- ekološki izdelki za zdravo spanje

Poleg ostalih ekoloških izdelkov, med katerimi jih je kar 80% izdelanih znotraj pravične trgovine, boste v Zeleni trgovini našli tudi edi..

Divinely- 100% organska kozmetika

Organska kozmetika Divinely je plod skrbnega izbora dobaviteljev surovin in razvoja ter lastne proizvodnje. Njeno organskost in biološko pr..

Izdelkov 1 do 10 od skupaj 110

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 11
 
Pomoč pri nakupu
info@zelenatrgovina.si
 
Obročno plačevanje
z Diners / NLB kartico
 
Garancija
na zadovoljstvo

8