BTC, Ljubljana, hala A- klet, tel.: 01 810 90 32 email: info@zelenatrgovina.si
PON - SOB od 10h do 18h 
Košarica (0 izdelkov)

V nakupovalni košari ni artiklov.

Boj med vrtovi ali komu bo sploh zrasla čebula?

images_31

Naše mame, babice in tašče poznajo mnogo domačih zvarkov, kako rešiti vsako nadlogo, ki preži na njene pridelke in cvetoče rože.

Mi ''mlade'' snahe in tudi kakšen zet pa se gremo nenehno tiho vojno s svojimi taščami. Domač vrt zagotovo prinese vse dobrote in užitkarske urice z delom, a tudi neko prikrito, a prijetno in neškodljivo tekmovanje. Kdo v ulici bo imel najlepši paradižnik, kdo je pripravil najboljše posevke, kdo je bil že pred pomladjo zelo dejaven, komu bomo podarili bučke in komu bo v naši ulici sploh zrasla čebula?

No, če se teh prijetnih igric z vašimi sosedi,prijatelji ali sorodniki greste tudi vi, imamo predlog, kako bodo lahko že letos ali naslednje leto prav vaš vrt in sadna drevesa obrodila najlepše in najokusnejše sadove. A brez goljufanja s pesticidi in kemičnimi pripravki za vsak list in cvet posebej. V pričakovanju odkrite in realne kritike, smo izdelke v preizkus ponudili raje kar strokovnjakom, ki so od svojih pridelkov finančno odvisni. In če so zadovoljni oni, jim pri svojem hobi/rekreativnem/laičnem vrtnarjenju lahko samo verjamem.

Preberite njihova mnenja:
Letos smo cvetačo pognojili z NEEM CAKOM, narahlo zagrebli in letos prvič nimamo KAPUSOVE MUHE (vrtnarija Urbanek iz Maribora)

KELP in NEEM TONIK smo v lanskem letu v veliki meri preizkusili in moram povedati, da so nas rezultati presenetili. Pripravke smo v največji meri uporabili pri sadnem drevju in sadnih grmovnicah (škropili smo na vsake 14 dni), nekaj pa tudi na vrtu. Rastline so bile zdrave, brez škodljivcev (uši, kaparji), plodovi pa lepi, zdravi, okusni, pa tudi skladiščili so se dosti bolje in dlje časa (Kmetija Bogovič)

Ta teden sem že prejela prvo pohvalo od vrtnega ''fanatika'' - moje mame, saj je čebula menda že sedaj dosti debelejša od njene. Popoln uspeh!!! Tukaj preverite, kako privabite deževnike, odženete uši in izboljšate pridelek.

 
Pomoč pri nakupu
info@zelenatrgovina.si
 
Obročno plačevanje
z Diners / NLB kartico
 
Garancija
na zadovoljstvo

8