BTC, Ljubljana, hala A- klet, tel.: 01 810 90 32 email: info@zelenatrgovina.si
PON - SOB od 10h do 18h 
Košarica (0 izdelkov)

V nakupovalni košari ni artiklov.

Cotonea- ekološki bombaž

Rezultat iskanja slik za cotonea evergreen

Izdelki iz ekološkega bombaža: posteljninakuhinjske krpedekebrisačeoblačila.

Cotonea ekološki bombaž prihaja iz partnerskih projektov podjetja v Kirgiziji in Ugandi, od območij pridelave, kjer je dovolj padavinBombažne rastline potrebujejo veliko vode za rast. Več o proizvajalcu- Bombažna zgodba Cotonea>>

Ekološki bombaž pomeni:
 Biološko varstvo rastlin namesto uporabe pesticidov
 Naravna gnojila namesto kemičnih gnojil 
 Zaščititi dragocene podtalnice
• Brez gensko spremenjenih vrst
• Dolgoročno ohranjanje rodovitnosti tal

Podjetje Cotonea se je zavezalo, da bo pridelovanje ekološkega bombaža potekalo v Ugandi in v tesnem sodelovanju s švicarsko NVO Helvetas v KirgizistanuVeč kot 150 let izkušenj na  področju predelave bombaža Cotonea je mogoče prenesti na kmetetako da se nenehno izboljšuje kakovost in lahko prideluje ekološki bombaž  visoke čistostiZ garancijo nakupa surovin Cotonea ponuja kmetom dodatno finančno varnost in krepi njihovo samopodoboCotonea je v neposrednem stiku s proizvajalcem bombaža in ima zaupanje ljudi na lokalni ravni. V Cotonei poznajo vse svoje dobavitelje in imajo sami nadzor nad kakovostjo in čistostjo ekološkega bombaža.

- Pri pridelavi organskega bombaža se ne uporabljajo kemična gnojila, pesticidi in gensko spremenjena semena.
- Poštene cene nakupa, plače in delovni pogoji, pošten delež - za vse
- Proizvajalec ravna z vsemi udeleženci v proizvodnem procesu s spoštovanjem. Vse proizvodne objekte redno preverja tudi neodvisna organizacija za certificiranje.
- Izdelki so narejeni iz samih naravnih materialov, ki izpolnjujejo najvišje okoljske in družbeno odgovorne standarde v vseh fazah proizvodnje in imajo za pridelavo, predenje, tkanje, izdelavo svetovno najbolj strog IVN certifikat.
- Konvencionalni izdelki iz bombaža vsebujejo škodljive kemikalije, ki pridejo v stik s kožo kmeta, delavca in kupca. Izdelki iz Cotonea bombaža so popolnoma varni za vse.

Certifikati: IVN in GOTS

 
Pomoč pri nakupu
info@zelenatrgovina.si
 
Obročno plačevanje
z Diners / NLB kartico
 
Garancija
na zadovoljstvo

8