BTC, Ljubljana, hala A- klet, tel.: 01 810 90 32 email: info@zelenatrgovina.si
PON - SOB od 10h do 18h 
Košarica (0 izdelkov)

V nakupovalni košari ni artiklov.

Kako očistimo madeže s preproge?

bathroom-mold-removal

Neprijeten vonj iz preproge: sodo bikarbono, v katero lahko kanete nekaj eteričnega olja, potresite po preprogi in pustite stati nekaj ur ali čez noč. Pometite odvečno vsebino in temeljito posesajte.

Pivo: z uporabo časopisa, papirja ali krpe vpijajte toliko tekočine, kot je le mogoče. Potem polijte z mešanico belega kisa in vode v razmerju 1:1 in popivnate s čisto krpo

Jagode in sadje: popivnajte čim več hrane, nato uporabite detergent za pranje perila in toplo vodo ter umijete. Posušite in ponovite zgoraj opisan postopek z kisom in vodo.

Sveža kri: madeže popivnajte z mrzlo vodo, dokler se madež ne odstrani

Žvečilni gumi: položi na žvečilni gumi vrečko ledu in počakaj, da se strdi. Postopek ponavljaj toliko časa, da boš snel celotno vsebino.

Kava in čaj: popivnaj čim več vsebine s krpo ali časopisnim papirjem, če je potrebno operi z milnico in na koncu s pripravkom kisa in vode.

Mast: potresite koruzni škrob in počakamo da popije maščobo. Pustimo 15 ali 20 minut in posesamo. Če je potrebno, namakamo z detergentom in vodo ter popivnamo s papirjem.

Rja: polijemo limonin sok in pustimo, da se posuši. Nato posesamo. Če madež ne izgine, poskusimo ponovno in potresimo še sol. Posesamo ponovno.

 
Pomoč pri nakupu
info@zelenatrgovina.si
 
Obročno plačevanje
z Diners / NLB kartico
 
Garancija
na zadovoljstvo

8