BTC, Ljubljana, hala A- klet, tel.: 01 810 90 32 email: info@zelenatrgovina.si
PON - SOB od 10h do 18h 
Košarica (0 izdelkov)

V nakupovalni košari ni artiklov.

Mila.Vert- slovenska ekološka oblačila

Nedolgo nazaj sem na spletu naletela na čudovite obleke, ki so mi bile všeč prav zaradi preprostih in čistih linij ter možnosti njihove brezčasne uporabe. Ker že nekaj časa sledim trendom ekoloških oblačil v Svetu, sem seveda pričela z ''raziskovanjem''- kdo, kje, iz česa in zakaj? :). Ti lepi kosi, ki jih lahko kombinirate na mnogo načinov, nastajajo v Sloveniji. Izdelani so iz vrhunskih in certificiranih kakovostnih materialov. In kar je izjemno pomembno, poudarek je na etičnem delovanju na vseh nivojih poslovanja.

Oblačila Mila.Vert lahko od danes dalje najdete tudi v naši fizični in spletni trgovini>>

Tole pa je o svoji blagovni znamki zapisala Tina Logar Bauchmüller:

''Pri Mila.Vert izdelujemo oblačila za ženske, pri čemer dajemo poudarek na etično delovanje na vseh nivojih poslovanja. Oblačila so narejena iz okolju in ljudem prijaznih materialov; sledimo principom pravične trgovine.

S svojim delovanjem bi želeli ponuditi alternativo hitri modi in neetičnosti delovanja modne industrije. Naklonjeni smo trajnostnim rešitvam, zavezali smo se, da pri izdelavi oblačil uporabljamo materiale, ki imajo najmanj 90% ekološko sestavo, največkrat je to ekološki bombaž z GOTS certifikatom. Ker oblačila izdelujejo v manjših serijah posamezniki oz. manjše podjetje iz Slovenije, imamo lahko nad samo kvaliteto izdelave oblačil več pregleda oz. lahko kvaliteto izdelave lažje nadzorujemo. Vsak kos je izdelan natančno in skrbno, določeni detajli na oblačilih pa so narejeni ročno. V nasprotju s številnimi tekstilnimi podjetji v državah v razvoju, kamor se je preselilo večino svetovne tekstilne proizvodnje, podjetja s katerimi sodelujemo prejmejo za svoje delo plačilo, kot ga sami določijo, njihovi zaposleni pa so zaščiteni z zakonodajo, ki določa minimalno plačo in varne delovne pogoje.''

 
Pomoč pri nakupu
info@zelenatrgovina.si
 
Obročno plačevanje
z Diners / NLB kartico
 
Garancija
na zadovoljstvo

8