BTC, Ljubljana, hala A- klet, tel.: 01 810 90 32 email: info@zelenatrgovina.si
PON - SOB od 10h do 18h 
Košarica (0 izdelkov)

V nakupovalni košari ni artiklov.

Naj darilo za Valentinovo

pismo

Sveti Valentin, človek, po katerem je praznik dobil ime, je verjel v ljubezen tako zelo, da je zanjo tvegal življenje. No v današnjem času lahko zaradi kakšnega ''enodnevnega'' napada ljubezni tvegate le kakšen primanjkljaj v denarnici.

Darila za osebo, ki jo res imamo radi, običajno na polici med 100 enakimi izdelki s srčki, ne najdemo. Ta za nekatere sicer preveč potrošniško usmerjen praznik, lahko našemu odnosu vseeno prinese nekaj pozitivnega.

Mnenje, da bi se morali tako ljubeče obnašati vsak dan, je seveda pravilno, a v vsakodnevnem divjanju med službo, družino in ostalimi obveznostmi, za mnoge nekoliko nerealno. Če imaš majhne otroke, je še prav posebej težko organizirati varstvo in prost večer za večerjo ali nekaj trenutkov s partnerjem. In če ni nekega posebnega vzroka, pride vedno nekaj vmes in se realizacija tega večera običajno vleče več mesecev.

Ta dan naj bo morda le za nekaj ur samo vajin. Preberite nasvet za pripravo romantičnega večera ter idejo za darilo, s katerim boste svojo ljubezen ponovno zadeli naravnost v srce.

NAJ DARILO za VALENTINOVO

Napišite pismo- NA ROKE!!

Koliko let že niste napisali ali prejeli ljubezenskega pisma? To pismo, ki ga napišete svojemu izbrancu nima vrednosti. Ne rabite biti pisatelj ali pesnik. Spomnite se vsake malenkosti in majhne pozornosti, ki vam jo popolnoma samoumevno namenja vaš partner, vam pa pomenijo ogromno. Spomnite se lahko tudi njegovih napak, ki se vam zdijo simpatične ali smešnih trenutkov, ki sta jih preživela skupaj. Pazite, da bo pismo namenjeno njemu kot partnerju in ne kot staršu vaših otrok. Verjemite, da boste ob pisanju tudi pri sebi obudili morda popolnoma pozabljene trenutke in stvari, zaradi katerih ste se morda vanj zaljubili oziroma ga imate prav zaradi tega že toliko let radi. Takšno pismo bo zagotovo najlepše darilo še za tako ne romantične duše.

Tukaj preberite še nekaj nasvetov, kako lahko pripravite erotično in sproščeno vzdušje v spalnice in trike, ki jih je uporabljala ena izmed največjih zapeljivk v zgodovini >>

 
Pomoč pri nakupu
info@zelenatrgovina.si
 
Obročno plačevanje
z Diners / NLB kartico
 
Garancija
na zadovoljstvo

8