BTC, Ljubljana, hala A- klet, tel.: 01 810 90 32 email: info@zelenatrgovina.si
PON - SOB od 10h do 18h 
Košarica (0 izdelkov)

V nakupovalni košari ni artiklov.

One with nature candles Slovenija

disece-svece-vanilija_0

Dišeče sveče One with Nature Candles so delček narave, ki zapolni vaš dom s toplino in ljubeznijo. Naše dišeče sveče so nastale pod ustvarjalnimi in pridnimi dlanmi, ki želijo v svet vnesti več ljubezni do soljudi in spoštovanja do okolja, ki nam nudi izjemno bogat življenjski prostor. Prostor, ki nam ves čas daje in nas uči, da smo z njim eno. One with Nature Candles nam pomagajo, da se ponovno naučimo te filozofije, v kateri se svet ne deli, temveč je združena celota narave, v kateri je človek zgolj eden izmed kamenčkov v mozaiku. Kamenček, ki se mora nekoliko obrusiti, preden zažari v vsej svoji lepoti.

Dišeče sveče One with Nature Candles so nastale po dolgotrajnih poskusih v delavnici, nekaj velikih spoznanjih in tudi občasnih grenkih porazih, njihov namen pa je bil ves čas le en: povezati človeka z naravo. Mu omogočiti, da uživa v njenih darovih, jih vnese v svoj dom, in jih občuti z vso svojo dušo. Le če bo človek spoznal mistično moč narave in njeno povezanost z ljudmi, bo namreč doumel, kako pomembno je sobivanje, ki temelji na vzajemni ljubezni in spoštovanju.

Posebnosti naših dišečih sveč in dišečih voskov so:

Visokokakovostne dišave

Sodelujemo z dobavitelji, ki s članstvom v združenju IFRA in neodvisnimi strokovnjaki zagotavljajo najvišjo kakovost dišav, ki jih uporabljamo v dišečih svečah. Dišave rastlinskih dišečih sveč One with Nature Candles tako ne vsebujejo ftalatov in parabenov ter zato človeku niso škodljive. Prav tako niso testirane na živalih.

100 % rastlinski vosek

Dišeče sveče in dišeči voski One with Nature Candles so v celoti narejeni iz 100 % rastlinskega voska, brez primesi parafina in ostalih kemikalij. Z mislijo na dobrobit našega planeta, sodelujemo samo z dobavitelji, ki so člani organizacije RSPO in pridobivajo palmov vosek iz obnovljivih virov, dodatno pa s članstvom v organizaciji GreenPalm tudi sami podpiramo pridobivanje palmovega voska iz obnovljivih virov.

Ekološke barve

Barve v dišečih svečah One with Nature Candles so narejene iz okolju prijaznih sestavin ter ne vsebujejo škodljivih snovi in aditivov, kot sta nafta in naftalen. Vse barve v dišečih svečah so prav tako v skladu z izvršilnim ukrepom iz leta 1986 (California Prop 65), ki zagotavlja, da ne vsebujejo človeku škodljivih snovi. Prav tako niso testirane na živalih.

Stenji brez svinca in cinka

Vsi stenji v rastlinskih dišečih svečah One with Nature Candles so brez svinca in cinka. Stenji so tudi certificirani po sistemu »Oeko-Tex Standard 100« in so v skladu z »direktivo 1907/2006 ES, 31. člen« (direktiva Evropske skupnosti).

Ročno delo

Vsako posamezno dišečo svečo v celoti izdelamo ročno. Tako se lahko posvetimo vsaki sveči in tudi najmanjšim podrobnostim, ki odlikujejo rastlinske dišeče sveče One with Nature Candles.

Brez testiranja na živalih

Poskrbeli smo tudi, da nobena sestavina sveč One with Nature Candles ni testirana na živalih. Sodelujemo samo z dobavitelji, ki testiranju na živalih nasprotujejo in za zagotavljanje ustrezne kakovosti produktov uporabljajo druge znanstvene metode.

Naj dišeče sveče One with Nature Candles prinesejo delček narave tudi v vaš dom!

 
Pomoč pri nakupu
info@zelenatrgovina.si
 
Obročno plačevanje
z Diners / NLB kartico
 
Garancija
na zadovoljstvo

8