BTC, Ljubljana, hala A- klet, tel.: 01 810 90 32 email: info@zelenatrgovina.si
PON - SOB od 10h do 18h 
Košarica (0 izdelkov)

V nakupovalni košari ni artiklov.

Temeljita čistilna akcija-test čistil

Se tudi vi jezite, ko se vam na belem keramičnem umivalniku ali v tuš kadi vsake toliko časa pojavi majhen madež v svetlo rjavi barvi? Običajno sem madež tudi na ploščicah očistila s čistilom proti plesni, vendar ne le, da je čistilo tako močno, da me ob čiščenju pečejo oči, tudi vonj je absolutno preveč agresiven in ga kar nekaj časa ne spraviš iz hiše.

Kljub zračenju (na srečo imamo v kopalnici veliko okno) se mi vonj zaradi dolgotrajnega drgnjenja in namakanja madeža naseli po vseh bližnjih prostorih po hiši.

Preden smo dodali v našo ponudbo čistila, sem jih seveda temeljito preizkusila. In ugotovila, da sem hišo po vseh spopadih z raznovrstnimi madeži kljub naravnim sestavinam čistil z lahkoto neverjetno prijetno in dišeče očistila.

Preizkusila sem vsa čistila (za okna in ogledala, lesena tla, keramična tla, sanitarna oprema, ….) in celo zelo elegantno očistila tudi lesena tla v tuš kadi in na terasi. Ugotovila sem tudi, da bi v bistvu za kompletno čiščenje potrebovala le nekaj od kopice čistil.

Tako so v obvezni družinski čistilni opremi sedaj pristali tile artikli:

Naj omenim, da se čiščenja vedno lotim po principu- da sicer želim delo opraviti kakovostno, vendar čim hitreje in brez pretiranih naporov:

-       Čistilo za vsako dnevno hitro čiščenje z vonjem sivke in grenivke – PREPROSTO: poškropiš vrata omaric v kuhinji, ograjo, kredenco, stole, ….in obrišeš s suho krpo (ta hiter način pride še posebej prav vsem preveč zaposlenim mamicam, ki moramo nenehno čistiti za svojimi otroci)- čistilo s prijetnim vonjem in s sliko simpatične pande je tako nežno in simpatično, da z njim lahko učite svoje otroke redoljubja. Preverjeno deluje, saj je dokazano (tudi iz lastnih izkušenj), da se otroci prej naučijo reda, če čiščenje gledajo kot igro. Malo rahlega dišečega škropljenja in brisanja s starimi nogavicami. Namesto čistila lahko v prazno pršilko natočite vodo in ji dodate nekaj limoninega soka ali sode bikarbone.

-       Ko imamo malo več časa (tedensko čiščenje), natočim par kapljic čistila Eco green z božanskim vonjem jabolk v veliko vode in čistimo bolj celovito od vrha hiše navzdol. S tem čistilom tudi mnogokrat obrišem lesena in keramična tla.

-       Še en predlog za hitro čiščenje: odkar sem testirala čistilo za kopalnico Ylang-Ylang in tangerine – čistim kopalnico vsak dan- včasih tudi večkrat. Ne nisem fanatik- po tuširanju, ko je tuš kad še mokra le poškropim celotno notranjost s čistilom in obrišem s suho krpo. Enako na umivalniku, kjer mi ostajajo madeži od blatnih otroških rok.

-       Če pa želite očistiti kakšne madeže od vode v toaletni školjki, je zagotovo najbolj primerno čistilo Eco Green toilet- nežen vonj, a močan učinek- le polijete po madežu in čez nekaj minut obrišete s toaletnim papirjem – ja prav ste prebrali, brez drgnjenja in grobe gobice.

-       Naslednja težava: majhni otroci izredno radi (ne vem sicer zakaj?) ližejo šipe. V dnevni sobi imamo veliko stekleno površino, na katero se otroci ko pridejo na obisk, tako radi ''lepijo'' (z rokami in usti) in drugi problem - popoldanske malice ki se seveda najraje jedo na stekleni mizi v dnevni sobi. S prejšnjimi čistili, ki sem jih uporabljala, sem vedno imela težave že ob čiščenju. Res je,da sem steklo očistila z lahkoto, a povzročala so toliko kihanja in smrkanja. Ob čiščenju z naravnim eko čistilom za ogledala in okna je dražeč vonj ob čiščenju in skrb, da bodo sosedovi otroci polizali ali se dotikali z rokami (in nato seveda nesli v usta) škodljive snovi, preteklost.

-       Za ročno pomivanje si zaradi izjemne koncentracija, naredim iz 1,5 l detergenta kar nekaj litrov čistila, saj ga mešam v razmerju 1:3.

 
Pomoč pri nakupu
info@zelenatrgovina.si
 
Obročno plačevanje
z Diners / NLB kartico
 
Garancija
na zadovoljstvo

8