BTC, Ljubljana, hala A- klet, tel.: 01 810 90 32 email: info@zelenatrgovina.si
PON - SOB od 10h do 18h 
Košarica (0 izdelkov)

V nakupovalni košari ni artiklov.

V 3 min do okusa studenčnice

revitalizirana-voda_m

Ali veste, kako dobrega okusa je voda, ko jo spravite iz ''depresije''? Zapletena razmerja v naravi delajo najpreprostejše in najbolj čudovite stvari. Po zakonitostih narave oblikovani izdelki bodo vašo pitno vodo oživeli. Če ne verjamete, pridite na kozarec.

V vročih dneh potrebujemo še več vode kot sicer. Naše telo vsebuje približno 75% vode, ki pa jo zgubljamo s potenjem, dihanjem, uriniranjem, med spanjem,...Zato moramo vodo v telo stalno vnašati. Ko že veste je priporočljivo spiti vsaj 1,5 litra vode na dan, poleti še več.

Zdrava voda je polna življenjske energije
Zelo pomembno je, kakšno vodo vnašamo v telo. Če imamo le priložnost, pojdimo po vodo do izvira. Večina pa žal nima te možnosti in pije vodo iz pipe. Dobro nam dene vitalna, živa voda. Takšna je voda v naravi, voda iz vodovoda pa je njeno nasprotje. Dolge in ravne cevi, visok pritisk in kemikalije imajo na vodo slab vpliv, voda izgubi svojo naravno vitalnost. Dobro se zavedamo, da vsebuje predelana hrana veliko manj dobrega za naše telo. Videti je kot hrana, ampak v resnici je prazna. Enako je s predelano vodo.

Voda iz pipe res zgleda kot voda, vendar ji je vodovodni sistem uničil njeno zelo pomembno lastnost – življenjsko energijo. Visok pritisk in dolge, ravne cevi namreč niso naravno okolje vode. V naravi lahko zavija kamor hoče in kakor hitro hoče, pretakanje po ceveh pa zanjo predstavlja stres, zato izgubi svojo naravno moč. Če pijemo tako vodo, ni čudno, da nam zmanjkuje energije in smo kronično utrujeni.

Voda ima sposobnosti pomnjenja
Strokovnjaki že dolga leta ugotavljajo, da je voda sposobna sprejemati informacije iz okolja in jih ohranjati. Hrani pozitivne in negativne informacije, ki jih srečuje na svoji poti. Zato priporočamo, da vodi iz pipe odstranite negativne vplive vodovodnega sistema, ki so ji poškodovali naravno šesterokotno strukturo. Kako?

Pozitivni učinki razmerij zlatega reza
Švicarji so pred dobrim desetletjem dokazali, da se voda odziva tudi na oblike posode, v kateri jo hranimo. Razvili so steklene posode in kozarce edinstvenih oblik, pri katerih upoštevajo Fibonnacijevo zaporedje in izhajajo iz razmerij zlatega reza. Ta razmerja so vsepovsod okoli nas (oblika
polžje hišice, krila kačjega pastirja, cvet sončnice, storž …) in sestavljajo tudi naše telo. Voda ta razmerja srečuje na svoji poti v naravnem okolju. Ko jo iz pipe nalijemo v to posodo, se spomni na svoje naravno okolje.

3 v enem
Karafe in kozarčki (vsi kozarčki z afirmacijami le 7,90€) TC energy design so dvoje v enem – so lepih oblik in hkrati revitalizirajo vodo na najbolj preprost način, kar jih je – zgolj prek oblike. Karafa pa ima še tretjo funkcijo: v radiju 2 metrov izžareva bioresonančno valovanje, ki blagodejno deluje na prostor, osebe, živali in rastline. Ljudje ta vpliv različno čutimo: nekaterim se zašibijo kolena, drugi čutijo toploto, tretji vibracije po vsem telesu, nekateri pa se ob karafi preprosto dobro počutijo, se je dotikajo in jo gledajo. Katera navadna steklenica zmore kaj takega?
Sicer pa ne potrebujemo karafe in kozarca. Revitalizirano vodo iz karafe lahko vlijemo v katerikoli kozarec in bo ohranila svojo zdravo strukturo.To pa čutite po tem, da voda postane odličnega okusa – kot studenčnica.

Ne verjamete?
Voda v steklenih karafah in kozarcih Nature's Design resnično postane odličnega okusa. Po 3 minutah ima okus kot studenčnica, postane mehka. Če ne verjamete raziskavam, poskusite!
Vabimo vas v trgovino na kozarec :)

 
Pomoč pri nakupu
info@zelenatrgovina.si
 
Obročno plačevanje
z Diners / NLB kartico
 
Garancija
na zadovoljstvo

8