Zelena trgovina Default welcome msg!

Košarica (0 izdelkov)

V nakupovalni košari ni artiklov.

Bamboo- toaletni papir 4 maxi rolice

2,99€

Ni na zalogi

Hiter predogled

Toaletni papir iz 100% bambusa, ekološki, okolju prijazen. Za izdelavo BAMBOO toaletnega papirja ni bilo posekano niti eno samo drevo. Z uporabo BAMBO TP pripomoremo k ohranjanju naših gozdov za prihodnje rodove. BAMBOO TP je najbolj zelena in okolju prijazna alternativa vsakemu toaletnemu papirju, ki ste ga doslej uporabljali. Zaradi bambusovih vlaken je izjemno mehak & nežen, posebno močan&zanesljiv, dermatološko varen, beljen brez klora, brez dišav. 


Le do razprodaje zalog. Prosimo pokličite na 01 810 90 32.

BAMBOO TOALETNI PAPIR je najbolj zelena in okolju prijazna alternativa vsakemu toaletnemu papirju, ki ste ga doslej uporabljali. Narejen je iz 100% bambusa. Ponosni smo na dejstvo, da za proizvodnjo Bamboo toaletnega papirja ni bilo posekano niti eno samo drevo. Ohranimo naš planet in gozdove za prihodnje rodove.

Bambus je izjemna rastlina, ki predstavlja korist za nas in okolje. Njegova vlakna spadajo med najbolj razkošna vlakna na svetu in zaradi njih je vsaka rolca BAMBOO toaletnega papirja:

 • Izjemno mehka in nežna
 • Posebno močna in zanesljiva
 • 100% biorazgradljiva
 • Ekološka in okolju prijazna
 • Dermatološko varna

 Bambus, kot najhitreje rastoča rastlina na zemlji, predstavlja obnovljivi vir, ki s svojimi pozitivnimi lastnostmi prispeva k ohranjanju našega ekosistema. Upravičeno ga imenujemo najbolj zeleni alternativni vir prihodnosti.

Zanimiva dejstva o bambusu:

 • Bambus za rast ne potrebuje nobenih gnojil in pesticidov.
 • Spada v družino trav  in je ena najhitreje rastočih rastlin na svetu.
 • Bambus lahko zraste do 75 cm v enem dnevu.
 • Bambus je okolju prijaznejši kot drevesa.
 • Bambus proizvede 35% več kisika kot drevesa primerljive velikosti.
 • Bambus pomaga pri zmanjševanju globalnega segrevanja, saj odstranjuje ogljikov dioksid iz ozračja (absorbira 35% več ogljikovega dioksida kot drevesa).
 • Preprečuje erozijo prsti.
 • Na svetu obstaja okoli 1500 vrst bambusa, in z veseljem povemo, da bambus, ki se uporablja za izdelavo naših proizvodov, ne predstavlja hrane pand, niti ne vpliva na njihov življenjski prostor.
 • Bambus se uporablja za izdelavo velikega števila različnih vrst proizvodov.

Napišite svoj komentar

Napisali boste oceno za: Bamboo- toaletni papir 4 maxi rolice

Kako si ocenil ta artikel? *

  1 točka 2 točki 3 točke 4 točke 5 točke
Ocena

Obiščite nas v LJ, BTC-hala A-klet (lokal 35), tel: 01 8109032

vhod A6- iz parkirišča med tržnico in Sparom vhod v klet. tretji lokal na desni strani.

V našo družbo vabimo vse, ki se zavedate, da je izbira naravnih izdelkov kljub njihovi prijaznosti do okolja -  v prvi fazi prava odločitev v prid našega zdravja. Certifikati (Gots, Fair trade, Bdih, Soil, Cruelty free, Fsc,..) potrjujejo, da so izdelki pridobljeni na okolju prijazen način, s spoštovanjem narave in vseh živih bitij, proizvajalci in vsi, ki sodelujejo v procesu poslovanja pa se zavedajo visoke družbene odgovornosti.

Le izdelek, ki je proizveden na ljudem in okolju prijazen način od surovine do končnega produkta, je lahko brez škodljivih sestavin, ter tako popolnoma zdrav in naraven za uporabnika teh izdelkov.

V ponudbi boste našli naravno negovalno in dekorativno kozmetiko, 100% organska olja, modni ekološki nakit, oblačila in izdelke za dom iz ekološkega bombaža, ročno narejene naravne svečke, super prehrano, karafe za revitalizacijo vode, ekološka čistila ter pod našo lastno blagovno znamko Naturna v Sloveniji izdelane naravne izdelke za zdravo spanje (ležišča, vzglavniki, posteljnina, odeje, ...).

Preverite tudi:
 
Pomoč pri nakupu
info@zelenatrgovina.si
 
Obročno plačevanje
z Diners / NLB kartico
 
Garancija
na zadovoljstvo

8