BTC, Ljubljana, hala A- klet, tel.: 01 810 90 32 email: info@zelenatrgovina.si
PON - SOB od 10h do 18h 
Košarica (0 izdelkov)

V nakupovalni košari ni artiklov.

Blazina za dojenje Kritzekreize

109,95 €

Hiter predogled

Praktičen vzglavnik v obliki črke U, ki je zaradi svoje prilogodljive in prožne vsebine optimalno prilagodi posamezniku v sedečem ali ležečem položaju.

To vam omogoča, da lahko udobno dojite.

Dimenzija: 36x180

Zunanja prevleka iz 100% ekološkega bombaža, polnilo približno 3kg pire iz ekološke pridelave. Prevleka je zapeta z zadrgo, tako lahko regulirate količino polnila.

Čas dostave: 7-10 dni

Le po naročilu.

Cotonea ekološki bombaž prihaja iz partnerskih projektov podjetja v Kirgiziji in Ugandi, od območij pridelave, kjer je dovoljpadavin. Bombažne rastline potrebujejo veliko vode za rast. Več o proizvajalcu- Bombažna zgodba Cotonea>> 

Ekološki bombaž pomeni:
 Biološko varstvo rastlin namesto uporabe pesticidov
 Naravna gnojila namesto kemičnih gnojil 
 Zaščititi dragocene podtalnice
• Brez gensko spremenjenih vrst
• Dolgoročno ohranjanje rodovitnosti tal

Podjetje Cotonea se je zavezalo, da bo pridelovanje ekološkegabombaža potekalo v Ugandi in v tesnem sodelovanju s švicarskoNVO Helvetas v Kirgizistanu. Več kot 150 let izkušenj na področju predelave bombaža Cotonea je mogoče prenesti nakmete, tako da se nenehno izboljšuje kakovost in lahko prideluje ekološki bombaž  visoke čistosti. Z garancijo nakupa surovin Cotonea ponuja kmetom dodatno finančno varnost in krepinjihovo samopodobo. Cotonea je v neposrednem stiku sproizvajalcem bombaža in ima zaupanje ljudi na lokalni ravni. V Cotonei poznajo vse svoje dobavitelje in imajo sami nadzor nad kakovostjo in čistostjo ekološkegabombaža.

- Pri pridelavi organskega bombaža se ne uporabljajo kemična gnojila, pesticidi in gensko spremenjena semena. Preberite več o ekološkem bombažu>>
- Poštene cene nakupa, plače in delovni pogoji, pošten delež - za vse
- Proizvajalec ravna z vsemi udeleženci v proizvodnem procesu s spoštovanjem. Vse proizvodne objekte redno preverja tudi neodvisna organizacija za certificiranje.
- Izdelki so narejeni iz samih naravnih materialov, ki izpolnjujejo najvišje okoljske in družbeno odgovorne standarde v vseh fazah proizvodnje in imajo za pridelavo, predenje, tkanje, izdelavo svetovno najbolj strog IVN certifikat. 
- Konvencionalni izdelki iz bombaža vsebujejo škodljive kemikalije, ki pridejo v stik s kožo kmeta, delavca in kupca. Izdelki iz Cotonea bombaža so popolnoma varni za vse.

Napišite svoj komentar

Napisali boste oceno za: Blazina za dojenje Kritzekreize

Kako si ocenil ta artikel? *

  1 točka 2 točki 3 točke 4 točke 5 točke
Ocena

Obiščite nas v LJ, BTC-hala A-klet (lokal 35), tel: 01 8109032

vhod A6- iz parkirišča med tržnico in Sparom vhod v klet. tretji lokal na desni strani.

V našo družbo vabimo vse, ki se zavedate, da je izbira naravnih izdelkov kljub njihovi prijaznosti do okolja -  v prvi fazi prava odločitev v prid našega zdravja. Certifikati (Gots, Fair trade, Bdih, Soil, Cruelty free, Fsc,..) potrjujejo, da so izdelki pridobljeni na okolju prijazen način, s spoštovanjem narave in vseh živih bitij, proizvajalci in vsi, ki sodelujejo v procesu poslovanja pa se zavedajo visoke družbene odgovornosti.

Le izdelek, ki je proizveden na ljudem in okolju prijazen način od surovine do končnega produkta, je lahko brez škodljivih sestavin, ter tako popolnoma zdrav in naraven za uporabnika teh izdelkov.

V ponudbi boste našli naravno negovalno in dekorativno kozmetiko, 100% organska olja, modni ekološki nakit, oblačila in izdelke za dom iz ekološkega bombaža, ročno narejene naravne svečke, super prehrano, karafe za revitalizacijo vode, ekološka čistila ter pod našo lastno blagovno znamko Naturna v Sloveniji izdelane naravne izdelke za zdravo spanje (ležišča, vzglavniki, posteljnina, odeje, ...).

Preverite tudi:
 
Pomoč pri nakupu
info@zelenatrgovina.si
 
Obročno plačevanje
z Diners / NLB kartico
 
Garancija
na zadovoljstvo

8