BTC, Ljubljana, hala A- klet, tel.: 01 810 90 32 email: info@zelenatrgovina.si
PON - SOB od 10h do 18h 
Košarica (0 izdelkov)

V nakupovalni košari ni artiklov.

PRIJAVITE SE NA NAŠE E-NOVICE, da v tem turbulentnem času vseeno OSTANEMO v stiku


Pozdravljeni,

V Zeleni trgovini imamo na voljo okoli 2000 različnih ekoloških izdelkov. Ponudba se nenehno dopolnjuje in spreminja, saj želim ponuditi pestro ponudbo raznovrstnih izdelkov - v butičnih količinah in toliko, kolikor nam pač dopuščajo finance in prostor v trgovini.

In ker se naša ponudba spreminja precej hitreje kot moje znanje o marketingu ;) (… aktiviranje ter promocija na nešteto omrežjih), vas vabim, da se prijavite na naše e-novice. Obljubim vam, da bom pošiljala obvestila le 2x na mesec in le toliko, da ostanemo v stiku, če bo trgovina še dlje časa zaprta oziroma če se zopet dogodijo kakšne blokade na facebook-u. Le tega namreč do sedaj uporabljam za vsa obvestila o naših novih izdelkih ter zadevah, ki se dotikajo naših poslovnih vrednot.

Ker menim, da bo ta naša skupina vseeno nekoliko manjša ;), jemljem povabilo, da OSTANEMO V STIKU dobesedno. Vesela bom torej vaših povratnih mailov, predlogov, vaših zanimanj in znanj,…. Nikoli namreč ne vemo, kdaj komu kakšen kontakt ali pomoč pride prav.

Da vse skupaj še malo nadgradimo, bom delila z vami tudi kakšne ugodnosti za nakupe na spletnih straneh ostalih ponudnikov izdelkov ali storitev. Saj je informacije o dobrih stvareh potrebno deliti in zame pač ni lepšega, kot če lahko s svojim delom podprem še delo nekoga drugega.

Vaših kontaktov pa nikoli ne bom delila dalje. Ne le zaradi pravil GDPR, ampak zato, ker se to enostavno ne počne!

Hvala vam in na .. branje :).

Sandra Klemenc      

P.s. S prijavo na e-novice se strinjate s splošnimi pogoji uporabe. Več >> 


 
Pomoč pri nakupu
info@zelenatrgovina.si
 
Obročno plačevanje
z Diners / NLB kartico
 
Garancija
na zadovoljstvo

8