BTC, Ljubljana, hala A- klet, tel.: 01 810 90 32 email: info@zelenatrgovina.si
PON - SOB od 10h do 18h 
Košarica (0 izdelkov)

V nakupovalni košari ni artiklov.

Znanstveniki so se dolgo spraševali, zakaj pomanjkanje spanja oslabi delovanje možganov. Nove raziskave iz leta 2013 dokazujejo, da pomanjkanje spanja zavira čiščenje toksinov iz možganskih celic. Poleg nove funkcije spanja, so s to raziskavo dobili tudi odgovor na večno vprašanje- zakaj večje živalske vrste spijo preceje manj od manjših. Preberite več>>

Poleg vseh študij, ki dokazujejo, kakšne posledice ima nespečnost na naše fizično in psihično stanje, nove raziskave ugotavljajo, kako pomembno je, da si zagotovimo nemoten spanec v okolju in na postelji, ki nas ne bodo dodatno zastrupljali. 

Veliko ljudi se ne zaveda, da lahko neprimerno ležišče ustvari dvojno škodo. Zaradi neprespanosti trpijo obnovitveni procesi možganov in celotnega telesa. Obenem pa kljub razstrupljanju in čiščenju telesa s prehrano in prehranskimi dopolnili s spanjem na ležišču, obdelanem s formaldehidom, toksini, pesticidi, herbicidi, insekticidi,..., ti prek kože in dihal ponovno vsako noč vstopijo v naše telo in s tem povečajo toksično breme.

Ležišča iz eko lateksa- brez formaldehida, pesticidov, herbicidov, toksinov, insekticidov,...

Ležišča, vzglavniki, posteljnina in drugi naši izdelki za dom, so narejeni izključno v Evropi- Slovenija, Belgija, Nemčija (surovine pa pridobljene znotraj Fair Trade organizacij v Afriki in Gvatemali).        

Če vas zanimajo izdelki za zdravo spanje, bo najbolje, da nas pokličete na 01 810 90 32 begin_of_the_skype_highlighting 01 810 90 32 FREE  end_of_the_skype_highlighting ali obiščete v Ljubljani BTC- dvorana A- v kleti. Zaradi pomembnosti izbire in različnih telesnih konstitucij in želj, ležišč namreč ne želimo prodajati po spletu.
V prijetni trgovinici, boste izdelke lahko potipali, preizkusili različne trdote in se ob ležanju na njih prepričali, da so ležišča kljub izbiri naravnih materialov izjemno udobna, prilagodljiva vašemu telesu in zares prijetna :).
Na našem blogu, si lahko preberete več o ležiščih, o izbiri pravega za vas;  v Vodičih za zdravo spanje pa smo se posvetili vsem: iskanju ležišča za moške, pare, mladoporočence, ženske, punce in starejše.
 
Kako do DARILA v vrednosti 50€?
*ponudba velja le do konca julija!!
 Ob obisku v naši trgovini omenite, da ste bralec/bralka Savinine revije in ob nakupu ležišča z 10% popustom, si boste lahko IZBRALI izdelke v  vrednosti za 50€:

Primer izračuna za nakup ležišča:
Ležišče Bial 90x200 359,90-10%= 323,91€ + DARILO 50€
Ležišče Bial 160x200 719,80-10%= 647,82€ + DARILO 50€
Izdelamo lahko vse dimenzije ležišč. Tudi širine 200 in dolžine 210cm ali 220 cm.
Kaj boste izbrali za DARILO? Izberete lahko (za ogled kliknite na želeno kategorijo na levi strani):
- odeje, brisače, posteljnina, kuhinjske krpe iz ekološkega bombaža
- vzglavnike iz eko lateksa
- naravno kozmetiko in mineralna ličila
- izdelke z revitalizacijo vode
- superhrano
- ekološka čistila,...
MOŽNOST OBROČNEGA ODPLAČEVANJA:
- LON KREDIT za komitente in ne komitente: Ob nakupu nad 250€ lahko koristite tudi obročno odplačevanje na 24. obrokov- LON kredit za komitente in nekomitente. Vse stvari uredite pri nas v trgovini.
- DINERS KARTICA na 12 obrokov brez obresti
- NLB obročna kartica na 12 obrokov
Ležišča vam bomo seveda BREZPLAČNO pripeljali tudi na dom- na vse konce in kraje Slovenije.  
Vabimo vas na prijetno siesto v Zeleno trgovino- Ljubljana, BTC dvorana A-klet 
 
Pomoč pri nakupu
info@zelenatrgovina.si
 
Obročno plačevanje
z Diners / NLB kartico
 
Garancija
na zadovoljstvo

8