BTC, Ljubljana, hala A- klet, tel.: 01 810 90 32 email: info@zelenatrgovina.si
PON - SOB od 10h do 18h 
Košarica (0 izdelkov)

V nakupovalni košari ni artiklov.

Eko spanje Za zdravje jan

Ali je naše spanje res zdravo?

V povprečju spimo danes eno do dve uri na noč manj kot pred 50 ali 100 leti. In 38 minut manj kot pred 10 leti. Med spanjem se telo obnavlja in celi. Ali so določene bolezni današnjega časa tudi posledica pomanjkanja spanja? Prav gotovo. Kaj pa izdelki na katerih spimo? V letu 2015 je bil največji porast pri uporabi formaldehida prav v industriji izdelkov za dom, ki prihajajo k nam izven EU in so jih naše trgovine polne. Z nepravo izbiro ležišča škodujete večkratno. Zaradi nenaspanosti se zavira obnova in čiščenje toksinov iz telesa. Obenem pa kljub razstrupljanju telesa z zdravo prehrano s spanjem na ležišču, obdelanem s škodljivimi kemikalijami, te skozi kožo in dihala vsako noč ponovno vstopijo v naše telo.

POSEBNA PONUDBA V MESECU JANUARJU

Za bralce novic Skupaj za zdravje človeka in narave, poseben popust na7- conska ležišča iz eko lateksa:

Za 18% popust, ki velja le do konca meseca januarja, morate vtipkati kodo: NATURNA

Opomba: Ko boste odprli kategorijo teh ležišč>>, ne vidite popusta, ker za ostale kupce ta popust ne velja. Ko boste vnesli kodo za popust NATURNA, se bo znesek v košarici zmanjšal za 18%.

Če se oglasite pri nas v trgovini (Zelena trgovina, BTC Ljubljana- klet), pa omenite, da ste ponudbo zasledili v e-novicah Skupaj za zdravje človeka in narave.

Primer:

7 consko ležišče Settal 90x200 483,90€ -18%= 396,80€

7 consko ležišče Settal 140x200 796,80€ - 18%= 653,38€

Značilnosti ležišča Settal:

7 consko ležišče iz EKO latexa SETTAL (trdote: M- do 75kg; T od 75-95 kg; ET nad 95kg) v prevleki iz ekološkega bombaža PureBIO je primerno za:

* ODRASLE, ki pretežno spijo na boku, saj dovršena konfiguracija- 7 različno trdih predelov nudi optimalno prilagodljivost pritiskom, ki jih telo izvaja na ležišče 

* MLADOSTNIKE, ki imajo zaradi prehitre in neusklajene rasti bolečine v križu. Ustrezna trdota in točkovno prilagodljive cone nudijo fantom pravilno oporo v ramenih, odraščajočim deklicam pa v predelu bokov.  

Dimenzije:

Izdelamo lahko vse dimenzije ležišč. Tudi širine 200 in dolžine 210cm ali 220 cm.

Možnosti plačila:

Plačilne kartice, tudi obročne NLB, Visa.

Ob nakupu nad 250€ lahko koristite tudi obročno odplačevanje na 24. obrokov- LON kredit za komitente in nekomitente. Vse stvari uredite pri nas v trgovini.

Ležišča vam bomo seveda BREZPLAČNO pripeljali tudi na dom- po vsej Sloveniji.

Za vse informacije smo vam na voljo na 01 810 90 32 ali 040 591 170.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

''V Zeleni trgovini sem kupila dve SETTAL ležišči iz eko lateksa z eko bombažem. Pred tem sem imela kombinirano ležišče iz kokosa in lateksa. Sem bila izjemno radovedna, kakšna bo razlika. Razlika je enormna. V enem stavku: odslej spim celo noč! Izjemno sem hvaležna! Kot prav neka pesem: What a difference a day makes! Da, v enem dnevu se lahko nekaj tako spremeni, da se spremeni tudi tvoje življenje! Ležišče se vda pod izboklinami telesa, tako da je lega med spanjem pravilna, ležišče je spečemu prijazno. Počutim se kot na dlani, ki me podpira in varuje. To je darilo ljubezni, ki sem si ga dala sama sebi. In naj poudarim, izjemno cenim dejstvo, da je to naravni proizvod, da ni prepojen s kakšnimi kemikalijami. Takšno vračanje k naravi je rezultat truda, vrednot in ljubezni ljudi, ki so se odločili ponuditi izdelek, ki predstavlja spoštovanje do človeka, ki bo ta izdelek uporabljal. Upam, da bo šel tudi svet kdaj skupno v to smer, kajti vizija ljudi, ki želijo delati dobro za sočloveka je najlepše vodilo. Hvala! <3'' (Ivana Gornik)

''Res, čisto druga kvaliteta spanja. Odrevenelih rok zjutraj ne čutim več in zbujam se - enostavno povedano - zadovoljna, pozitivno razpoložena. Očitno je, da so bile v prejšnjem jogiju res prisotne tudi negativne energije. Dodala bi še, da sem tudi z vzglavnikom zelo zadovoljna, saj sem prej kar nekaj časa iskala ustrezno kombinacijo glede na višino, trdoto in material.'' (Majda A.S.)

Mnenja ostalih kupcev ležišč >>

Mnenja o našem delu >>

Kako poteka cel postopek izdelave in varovanja okolja, si prosim preberite na tej povezavi>>

Naši članki v novicah Skupaj za zdravje človeka in narave:

Sex, laži in nevarne kemikalije >>

Otrok, ki ni naspan, je kot otrok, ki bi bil pijan >>

Čiščenje toksinov se prične v možganih >>

Tudi ko spite, voda hlapi>>

Kako pogosto pa vi menjate svojega?>>

Vas bo spanec oropal energije ali vas napolnil z njo?>>

Tudi v reviji Bogastvo zdravja o prednostih naših ležišč>>

Nasveti in namigi>>

Vabimo vas na prijetno siesto v Zeleno trgovino- Ljubljana, BTC dvorana A-klet

VABLJENI TUDI K OGLEDU OSTALIH NARAVNIH IZDELKOV

Za ogled naravne kozmetike, ekoloških čistil, olj za nego obraza in telesa, otroških oblačil, posteljnine, brisač, kuhinjskih krp,.... kliknite na želeno kategorijo na levi strani.
Kot bralcem teh novic, vam ob nakupu kateregakoli izdelka na naši spletni strani, podarimo 10% popust.

Ob koncu nakupa le vtipkajte geslo za ugodnost: ZAZDRAVJE

 
Pomoč pri nakupu
info@zelenatrgovina.si
 
Obročno plačevanje
z Diners / NLB kartico
 
Garancija
na zadovoljstvo

8