BTC, Ljubljana, hala A- klet, tel.: 01 810 90 32 email: info@zelenatrgovina.si
PON - SOB od 10h do 18h Recimo NE ponovnim omejitvam dela >>
Košarica (0 izdelkov)

V nakupovalni košari ni artiklov.

Pa preverimo najprej, če tudi vi kdaj padete pod vpliv znanih blagovnih znamk? Za njih smo pripravljeni običajno plačati več. To nam je nekako samoumevno. A če pogledamo drugače- ali ni morda včasih bolje, da zaradi ohranjanja lastnega zdravja postanemo bolj pozorni tudi na druge stvari?

In kje je povezava? Na pogled všečna postelja s poznanim imenom in priporočilom prijateljev, da je vsestransko uporabna, še ne pomeni, da je dobra tudi za vas. Če je ne boste preizkusili in zahtevali točno takšno, ki bo ubogala vse vaše kaprice in želje, se zna zgoditi, da že po nekaj dneh prične kazati svojo svojeglavost. Še ena, ki bi rada imela komando v vaši hiši. Postelja, ki zaradi svoje trme želi, da se ob treh zjutraj zbudite in obrnete na trebuh, vas prav prosi, da jo slej ko prej prevarate in zamenjate z njeno najhujšo konkurenco- sedežno garnituro v dnevni sobi.

Morda boste njeno izmišljevanje še prenašali nekaj dni ali mesecev, vsekakor pa ne nekaj let. In ne le to. Čeprav moški  v vsej svoji možatosti, je pri izbiri TA prave vedno važna tudi duša. Da boste dobro spali, je za zdravo spanje poleg prilagodljivega ležišča, posteljnega dna in vzglavnika izjemno pomembna tudi PRAVA kakovost (duša) materialov. Ker je v današnjem času že vsak izdelek postal ''kvaliteten'', smo šli mi v proizvodnji izdelkov za zdravo spanje mnogo dlje in vam navajamo dejstva, s katerimi vaše spanje še nikoli ni bilo bolj udobno, zdravo in naravno. In to ni le napisan tekst, temveč predstavljamo argumente.

SPANJE, ZARADI KATEREGA VSI SPIMO MIRNO

KAJ JE DOBREGA ZA VAS?

V sodelovanju z evropskimi dobavitelji smo skrbno izbrali in razvili linijo ležišč in vzglavnikov, ki so najbolj primerni za slovenskega potrošnika:

-          Zaradi različnih trdot ležišč boste lahko izbrali takšno, ki za vas ne bo ne pretrdo, ne premehko, temveč ustrezno za celotno vašo pojavo

-          Vbokline in izbokline na različnih delih ležišča bodo vedno ubogljivo podprle prav vsako točko vašega telesa 

-          Ležišče z vrhnjo super udobno plastjo bo poskrbelo, da vas po igranju tenisa ali celodnevnem kolesarjenju ne bodo bolele vse kosti

-          Podpreti moramo še vrat in glavo, ki si bo na točkovno popolnoma prilagojenem vzglavniku res lahko odpočila od vseh nadležnih misli

-          Zračni materiali in naravna zaščita pred pršicami, ki v nasprotju s konvencionalnimi prevlekami ne vsebuje insekticidov, bo odlična tudi za tiste, ki bolehate za astmo ali alergijami

NE BI BILI NARAVNA TRGOVINA, ČE NE BI SKRBELI TUDI ZA NARAVO, ŽIVALI IN LJUDI v procesu PROIZVODNJE   

-          Surovine so pridobljene v sodelovanju z FSC in Greenforest organizacijo, ki posebno pozornost namenjajo kontroli nad sečnjo dreves na ogroženih območjih in skrbi za ohranjanje življenjskega prostora avtohtonih prebivalcev, živali in rastlin, ki živijo na teh območjih  

-          Proizvodnja latex jeder je v naravnem parku v Belgiji, zato so pred časom glede na predhodno letno porabo 40 milijonov litrov vode, popolnoma prenovili celotno proizvodnjo, ki preko zbiranja deževnice in filtrov nenehno koristi odpadno vodo in tako se v industrijske namene ne porabi niti kapljica pitne vode in prav tako niti kaplja odpadne vode ne gre v kanalizacijo. Bili so 1. podjetje v Belgiji, ki je s takšnim načinom proizvodnje zaščitilo pitne vire.

-          Tkanine so iz visoko kakovostnega ekološko gojenega bombaža, ki ne vsebuje herbicidov, pesticidov in drugih toksinov.

-          Končni izdelki (izdelava ležišč, šivanje prevlek, izdelava vzglavnikov,…) nastajajo v Sloveniji in vključujejo mnoge slovenske proizvajalce pri dobavi repro materialov

-          Proizvodnja surovin in končnih izdelkov ne dopušča konvencionalne pridelave, slepega uničevanja okolja ter izkoriščanja delavcev. Proizvajalci se morajo držati stroge okoljske in družbene odgovornosti od začetka do konca.

IZDELKI NAREDIJO SVOJE, KAJ PA MI?

Po raziskavah sodeč, je največji vzrok za izbiro napačnega ležišča prav v tem, da prodajalci premalo vedo o svojem izdelku, vas ne povprašajo o tvojih željah, ne vidijo niti vaše telesne konstitucije (samo teža in višina ni dovolj), ne znajo obrazložiti, zakaj je nek izdelek primeren za vas in zakaj niti pod razno morda ne smete kupiti najdražjega izdelka.

No pri nas boste dobili točno to, kar pričakujete in potrebujete, če se končno hočete dobro naspati – realno sliko stanja, mnogo vprašanj (ker vemo, da vam le tako lahko ustrezno svetujemo)  ter izdelke, ki so udobni in prijazni do vašega zdravja, narave in živali. Spoštovali bomo vaše želje, predloge in pohvale. Vsako kritiko pa vzeli posebej resno in odgovorno.

Vemo kaj delamo, zaupamo v svoje izdelke in neznansko bomo uživali v iskanju prave rešitve za vas.  Nakup ležišča poteka nekako tako, kot nakup avta. Pogledaš, otipaš, se udobno namestiš in v nekaj minutah poskušaš začutiti udobje. A ne skrbite, ker imamo dobro prakso, vam bomo z dobrimi nasveti morda vzeli manj minut, kot jih porabite v trgovini s tehničnim blagom.  In teh minut vam zagotovo ne bo žal- saj gre za VAŠE boljše spanje in lepše prenašanje ali uživanje življenja.        

 
Pomoč pri nakupu
info@zelenatrgovina.si
 
Obročno plačevanje
z Diners / NLB kartico
 
Garancija
na zadovoljstvo

8