BTC, Ljubljana, hala A- klet, tel.: 01 810 90 32 email: info@zelenatrgovina.si
PON - SOB od 10h do 18h 
Košarica (0 izdelkov)

V nakupovalni košari ni artiklov.

LAJKIN koledar 2014-2015

LAJKIN koledar 2014-2015

10,00 €

Hiter predogled

V letošnjem koledarju so se zvrstile živalice, katerim so v Lajki pomagali, ko so se znašle v stiski in so dobile drugo priložnost. V koledarju boste našli številne varovance društva. Velikost koledarja: 30 x 30 cm, spiralna vezava. Poskrbeli so, da boste lahko vpisali vse svoje obveznosti, spremljali lunine mene in se veselili praznikov ter dela prostih dni. Z nakupom prikupnega in uporabnega koledarja pomagate, da bodo v Lajki lahko pomagali še mnogim. Cena je 10 eur.

Lajka je društvo za pomoč tistim, ki ne znajo govoriti, se pritoževati, pisati protestnih ali zahvalnih pisem. Kljub temu pa prosijo za pomoč, ko trpijo, in so neizmerno hvaležne za vsako drobno pozornost.

7 razlogov, zakaj je dobro kupiti koledar LAJKA

Čudovito darilo za vse, ki imajo srce tudi za živali

Navdušile vas bodo lepe in realne fotografije kosmatih modelov, ki so jim v društvu Lajka že našli nov dom  

Z nakupom koledarja prispevate za kastracijo, sterilizacijo, čipiranje živali, ki jih še zdrave in polne življenja rešijo pred žalostnim koncem in jim najdejo nov dom

Pomagate tudi ljudem, ki si želijo resničnega prijatelja, ki bi jim s predanostjo in hvaležnostjo lepšal dni, a ne morejo pokriti stroškov hrane in oskrbe živali

S pravo obrazložitvijo vaše geste pozitivno vplivate na otrokov način razmišljanja o pomembnosti ljubezni in tudi odgovornosti do živali. Preberi več>> 

Celoten znesek 10€ od nakupa koledarja podarimo neprofitnemu društvu Lajka

Lajka si želi predvsem to, da bi bile zavržene in zapuščene živali obravnavane enako kot vsi ostali hišni ljubljenčki ali pasemski psi ter mačke. Lajka dela na osveščanju ljudi, da ima prav vsako živo bitje pravico do življenja, do odsotnosti trpljenja ter da je vsako življenje neprecenljivo ne glede na rodovnik, pasmo, starost ali barvo dlake. Ljudem skuša prikazati in dokazati, da so živali, posvojene iz zavetišča, ravno tako ljubeče in sposobne vzgoje ter socializacije, četudi te pred namestitvijo v zavetišče niso bile deležne.

Člani društva posvajajo živali glede na namestitvene možnosti, ki jih imajo. V zavetiščih namreč nemalokrat zmanjka prostora in morajo živali po preteku zakonsko določenega roka zato marsikje tudi evtanazirati. V Lajki seveda poskrbijo za veterinarsko oskrbo svojih začasnih varovancev, jih kastrirajo oz. sterilizirajo, nato pa jim iščejo nove odgovorne skrbnike.

Poleg oskrbe in nameščanja živali v društvu skozi celo leto spremljajo razmere v slovenskih zavetiščih, pišejo prijave v primerih mučenja živali in si prizadevajo, da bi pristojne inštitucije proti kršiteljem hitro in učinkovito ukrepale.


Napišite svoj komentar

Napisali boste oceno za: LAJKIN koledar 2014-2015

Kako si ocenil ta artikel? *

  1 točka 2 točki 3 točke 4 točke 5 točke
Ocena

Obiščite nas v LJ, BTC-hala A-klet (lokal 35), tel: 01 8109032

vhod A6- iz parkirišča med tržnico in Sparom vhod v klet. tretji lokal na desni strani.

V našo družbo vabimo vse, ki se zavedate, da je izbira naravnih izdelkov kljub njihovi prijaznosti do okolja -  v prvi fazi prava odločitev v prid našega zdravja. Certifikati (Gots, Fair trade, Bdih, Soil, Cruelty free, Fsc,..) potrjujejo, da so izdelki pridobljeni na okolju prijazen način, s spoštovanjem narave in vseh živih bitij, proizvajalci in vsi, ki sodelujejo v procesu poslovanja pa se zavedajo visoke družbene odgovornosti.

Le izdelek, ki je proizveden na ljudem in okolju prijazen način od surovine do končnega produkta, je lahko brez škodljivih sestavin, ter tako popolnoma zdrav in naraven za uporabnika teh izdelkov.

V ponudbi boste našli naravno negovalno in dekorativno kozmetiko, 100% organska olja, modni ekološki nakit, oblačila in izdelke za dom iz ekološkega bombaža, ročno narejene naravne svečke, super prehrano, karafe za revitalizacijo vode, ekološka čistila ter pod našo lastno blagovno znamko Naturna v Sloveniji izdelane naravne izdelke za zdravo spanje (ležišča, vzglavniki, posteljnina, odeje, ...).

 
Pomoč pri nakupu
info@zelenatrgovina.si
 
Obročno plačevanje
z Diners / NLB kartico
 
Garancija
na zadovoljstvo

8