Zelena trgovina Default welcome msg!

Košarica (0 izdelkov)

V nakupovalni košari ni artiklov.

Kozarec za krepitev čakre solarni pleksus- pogum
Kozarec za krepitev čakre solarni pleksus- pogum

8,90€

Na zalogi

Hiter predogled

Za krepitev čakre solarni pleksus: RUMEN MYTHOS  
Afirmacija: pogum
Tretja čakra na solarnem pleksusu je povezana s pogumom in močjo. Pomaga nam pridobiti in ohraniti osebno moč. Daje nam potrebno samozavest in moč za nastop v družbi. 

Kozarec je ustvarjen za to, da vodi iz pipe povrne stik z naravo.

Očarljiva oblika, ki izhaja iz razmerij, ki jih najdemo povsod v naravi, vodo iz pipe po dolgem potovanju po ceveh spomni na njeno naravno okolje. Vodi se izboljša okus, postane takšna kot studenčnica. Posebna oblika karafe vodi dokazano poveča stopnjo energije in življenjske sile.

Dokaz revitalizacije je sprememba brezobličnih kristalov, ki nastanejo zaradi nenaravnega okolja vodovoda (dolge, ravne cevi, visok pritisk, kemija) v lepe, šesterokotne strukture kristala.

Oblika kozarca je zasnovana po matematičnem modelu zlatega reza. Kozarci so bolikovani za varno vsakodnevno uporabo, zato so primerni tudi za otroke, starejše in za uporabo v javnih prostorih. So zelo praktični, saj se ne morejo prevrniti.

Strojna izdelava.

Preberite več v novicah Skupaj za zdravje človeka in narave

Simboli in afirmacije: Simboli so že od nekdaj sesavni del kultur sveta. Če želimo razumeti moč simbolov, se moramo zavedati, da vsak vsebuje edinstveno notranjo resonanco oz. vibracijo. Ta se lahko prenaša prek besed v obliki afirmacij, prek grafičnih simbolov, matematike ali zvoka. Simbol Roža življenja vsebuje vso geometrijo življenja na planetu Zemlja. Je univerzalni simbol energije, življenja in povezanosti med vsemi stvarmi. Kaže, da je voda medij, ki lahko prepozna in ohrani različne vrste informacij, vibracij in resonanc er je zmožna to ''informacijsko vsebino'' tudi prenašati. 

Blagovni znamki Nature's Design in TC energy design sta zasnovani v Švici. Izhajata iz dognanj japonskega znanstvenika dr. Masaru Emota, ki že desetletja proučuje vodo in spoznava njene sposobnosti.

Splošne informacije:

Oblika in velikost- pri izdelkih tradicionalnega steklopihaštva lahko pride zaradi individualnega postopka izdelave do rahlih odstopanj v dimenziji in teži.

Čiščenje- priporočljivo jih je čistiti ročno. V primeru madežev na steklo lahko uporabimo blag detergent ali citronsko kislino (npr. limonin sok). Nežno čiščenje ne poškoduje simbola Roža življenja. Izdelke brez simbola in brez afirmacij lahko peremo v pomivalnem stroju. Na podlagi lastnih raziskav po metodi dr. Emota so v Švici ugotovili, da se voda odziva tudi na oblike. Najlepše se voda strukturira v posodah naravnih oblik, ki izhajajo iz zlatega reza. Tako so nastale karafe, kozarci in drugi izdelki Nature's Design in TC energy design. Zadovoljne stranke na vseh koncih sveta in rezultati laboratorijskih raziskav že leta jamčijo, da so izdelki Nature's Design in TC energy design resnično vrhunski. Že več kot desetletje so jih najdemo v več kot 30 državah sveta.

Napišite svoj komentar

Napisali boste oceno za: Kozarec za krepitev čakre solarni pleksus- pogum

Kako si ocenil ta artikel? *

  1 točka 2 točki 3 točke 4 točke 5 točke
Ocena

Obiščite nas v LJ, BTC-hala A-klet (lokal 35), tel: 01 8109032

vhod A6- iz parkirišča med tržnico in Sparom vhod v klet. tretji lokal na desni strani.

V našo družbo vabimo vse, ki se zavedate, da je izbira naravnih izdelkov kljub njihovi prijaznosti do okolja -  v prvi fazi prava odločitev v prid našega zdravja. Certifikati (Gots, Fair trade, Bdih, Soil, Cruelty free, Fsc,..) potrjujejo, da so izdelki pridobljeni na okolju prijazen način, s spoštovanjem narave in vseh živih bitij, proizvajalci in vsi, ki sodelujejo v procesu poslovanja pa se zavedajo visoke družbene odgovornosti.

Le izdelek, ki je proizveden na ljudem in okolju prijazen način od surovine do končnega produkta, je lahko brez škodljivih sestavin, ter tako popolnoma zdrav in naraven za uporabnika teh izdelkov.

V ponudbi boste našli naravno negovalno in dekorativno kozmetiko, 100% organska olja, modni ekološki nakit, oblačila in izdelke za dom iz ekološkega bombaža, ročno narejene naravne svečke, super prehrano, karafe za revitalizacijo vode, ekološka čistila ter pod našo lastno blagovno znamko Naturna v Sloveniji izdelane naravne izdelke za zdravo spanje (ležišča, vzglavniki, posteljnina, odeje, ...).

Preverite tudi:
 
Pomoč pri nakupu
info@zelenatrgovina.si
 
Obročno plačevanje
z Diners / NLB kartico
 
Garancija
na zadovoljstvo

8