BTC, Ljubljana, hala A- klet, tel.: 01 810 90 32 email: info@zelenatrgovina.si
PON - SOB od 10h do 18h 
Košarica (0 izdelkov)

V nakupovalni košari ni artiklov.

Naravni deodorant ELSA's v stiku DEW

16,50 €

Hiter predogled

Dew ali rosa: kombinacija bergamotke in limete vas bo dan za dnem razvajala s svežim in lahkotnim vonjem. Primeren za ženske in moške.

INCI: Cocos Nucifera (Coconut) Oil*, Maranta Arundinacea (Arrowroot) Powder*, Ricinus Communis (Castor Bean) Oil, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Magnesium Oxide, Euphorbia Cerifera (Candellila) Wax, Himalayan Pink Salt, Kaolin Clay, Tocopherol (Vitamin E), Citrus Bergamia (Bergamot) Oil, Citrus Aurantifolia (Lime) Oil, Citral, Linalool, Limonene, Geraniol. *Certified Organic, naturally occurring in essential oils.

Razvita formulacija deodorantov je: 100% naravmna, 100% učinkovita, deodorira, ne pušča madežev, neverjetno diši, je BREZ SODE in JE PRIMERNA tako za ženske kot za moške in tudi za OTROKE .

Glavne sestavine in učinkovine so: kokosovo olje, himalajsa sol, ricinusovo olje, karite maslo, magnezij, glina, kandelila vosek, eterična olja....

Prednosti Deodorantov Elsa's so: 

  • RAZSTRUPLJAJO; vsebujejo himalajsko rožnato sol, ki vsebuje 84 mineralov in je blaga razstrupljevalka in opravlja funkcijo deodoriranja.
  • HRANIJO; s pomočjo ricinusovega olja, ki se skozi kožo absorbira v limfatični sistem telesa in pripomore k pretoku limfe in preprečuje razvoj prenekaterih bakterij. Olje vsebuje tudi vit.E in omega 6 in 9 maščobne kisline. Sedaj veste, da ni dober samo za trepalnice ;).
  • DEODORIRAJO; s pomočjo magnezijevaga prahu, neprijeten vonj nima nobenih možnosti postati zmagovalec v boju z magnezijevim prahom, saj ima le ta izreden nevtralizacijski učinek.
  • POMIRJAJO; z dodanim kokosovim oljem, ki pomirja, deodorira, razstruplja in hrani. 4 v  1. Zato je tudi glavna sestavina Elsa's deodorantov.
  • NE MAŠIJO POR in NE PREPREČUJEJO POTENJA vendar uspešno PREPREČUJEJO nastanek NEPRIJETNEGA VONJA.

Deodoranti Elsa's so:

  • 100% naravni
  • BREZ parabenov, alhkohola, aluminija
  • BREZ živalskih sestavin in niso testirani na živali
  • BREZ sode bikarbone
  • VEGANSKI

Način uporabe:

Deodoranti Elsa's so super koncentrirani, kar pomeni da z nanešeno količino deodoranta ni potrebno pretiravati, da bi dosegli želeni učinek. Zadostujeta že od 1 - 2 potega deodoranta na področje vsake pazduhe. Oziroma velikost grahovega zrna deodoranta v kremi raztopljenega med prsti in nanešenega na področje vsake pazduhe. Deodornt v obliki kreme lahko uporabljate tudi kot deodorant za stopala. Za nanos le tega je priložena mala praktična spatula. Obe obliki deodoranta se lahko nanašata na predel pazduhe takoj po depilaciji. Poleg predela pazduh pa lahko deodoranta nanesemo na vsa pregibna mesta ( kolena, komolci...).

Vsebina: 45g

Deodoranti Elsa's so izdelani v Veliki Britaniji v manjšem družinskem podjetju. Gospa Elsa je začetnica sedaj že večletne uspešne zgodbe, ki je vanjo vpletla tudi svojo hči. Po 18 mesecih raziskovanja, so bili na trg lansirani prvi deodoranti Elsa's. Proces raziskav, razvoja in testiranja jim je pomagal odgovoriti na vprašanje zakaj je na tržišču tako malo odlično delujočih deodorantov. Deodoranti so bili preizkušeni s strani družinskih članov, prijateljev, blogerjev, skeptikov....ekstremnih in amaterskih športnikov....( tek, hoja, pohodništvo, hot yoga, savna, potovanje, služba...) in so se povsod odlično odrezali ( so tudi večkrat nagrajeni izdelki ).

Distributer: Polona Dolenc s.p., Celje

Napišite svoj komentar

Napisali boste oceno za: Naravni deodorant ELSA's v stiku DEW

Kako si ocenil ta artikel? *

  1 točka 2 točki 3 točke 4 točke 5 točke
Ocena

Obiščite nas v LJ, BTC-hala A-klet (lokal 35), tel: 01 8109032

vhod A6- iz parkirišča med tržnico in Sparom vhod v klet. tretji lokal na desni strani.

V našo družbo vabimo vse, ki se zavedate, da je izbira naravnih izdelkov kljub njihovi prijaznosti do okolja -  v prvi fazi prava odločitev v prid našega zdravja. Certifikati (Gots, Fair trade, Bdih, Soil, Cruelty free, Fsc,..) potrjujejo, da so izdelki pridobljeni na okolju prijazen način, s spoštovanjem narave in vseh živih bitij, proizvajalci in vsi, ki sodelujejo v procesu poslovanja pa se zavedajo visoke družbene odgovornosti.

Le izdelek, ki je proizveden na ljudem in okolju prijazen način od surovine do končnega produkta, je lahko brez škodljivih sestavin, ter tako popolnoma zdrav in naraven za uporabnika teh izdelkov.

V ponudbi boste našli naravno negovalno in dekorativno kozmetiko, 100% organska olja, modni ekološki nakit, oblačila in izdelke za dom iz ekološkega bombaža, ročno narejene naravne svečke, super prehrano, karafe za revitalizacijo vode, ekološka čistila ter pod našo lastno blagovno znamko Naturna v Sloveniji izdelane naravne izdelke za zdravo spanje (ležišča, vzglavniki, posteljnina, odeje, ...).

Preverite tudi:
 
Pomoč pri nakupu
info@zelenatrgovina.si
 
Obročno plačevanje
z Diners / NLB kartico
 
Garancija
na zadovoljstvo

8