Zelena trgovina Default welcome msg!

Košarica (0 izdelkov)

V nakupovalni košari ni artiklov.

Ultrasonični električni keramični difuzor

55,90€

Na zalogi

Hiter predogled

 


Ultrasonični električni difuzor "keramični"


 

Ultrasonični difuzor deluje na način ultrazvočnega razprševanja eteričnih olj, kar pomeni, da eteričnih olj ne segreva. Zaradi takšnega načina razprševanja so zavarovane kemične lastnosti eteričnih olj. Difuzor poskrbi, da je vsak dom ali delovno okolje odeto v dišečo meglico s stilom. Eterična olja pa so tista, ki nudijo maksimalen terapevtski učinek na telo in duha. Keramični ultrasonični difuzor im integriran časovni regulator, kar pomeni, da lahko izberete sistem časovno izmenjajočega razprševanja eteričnih olj.

Navodilo za uporabo: V difuzor natočite vodo ( obvezno naj bo destilirana ali filtrirana ), dodajte cca. 6 do 8 kapljic eteričnega olja ali kompozicije po vašem izboru, priklopite v električno omrežje in aktivirjate na gumbu. Z gumbom lahko izbirate tudi časovno izmenj Ko se rezervoar za vodo izprazne, se difuzor avtomatično izklopi. Difuzor je priporočljivo redno čistiti, saj bo le tako lahko izpolnjeval vaša pričakovanja.

Blagovno znamko Florame zastopa: Polona Dolenc s.p. Celje


 

Napišite svoj komentar

Napisali boste oceno za: Ultrasonični električni keramični difuzor

Kako si ocenil ta artikel? *

  1 točka 2 točki 3 točke 4 točke 5 točke
Ocena

Obiščite nas v LJ, BTC-hala A-klet (lokal 35), tel: 01 8109032

vhod A6- iz parkirišča med tržnico in Sparom vhod v klet. tretji lokal na desni strani.

V našo družbo vabimo vse, ki se zavedate, da je izbira naravnih izdelkov kljub njihovi prijaznosti do okolja -  v prvi fazi prava odločitev v prid našega zdravja. Certifikati (Gots, Fair trade, Bdih, Soil, Cruelty free, Fsc,..) potrjujejo, da so izdelki pridobljeni na okolju prijazen način, s spoštovanjem narave in vseh živih bitij, proizvajalci in vsi, ki sodelujejo v procesu poslovanja pa se zavedajo visoke družbene odgovornosti.

Le izdelek, ki je proizveden na ljudem in okolju prijazen način od surovine do končnega produkta, je lahko brez škodljivih sestavin, ter tako popolnoma zdrav in naraven za uporabnika teh izdelkov.

V ponudbi boste našli naravno negovalno in dekorativno kozmetiko, 100% organska olja, modni ekološki nakit, oblačila in izdelke za dom iz ekološkega bombaža, ročno narejene naravne svečke, super prehrano, karafe za revitalizacijo vode, ekološka čistila ter pod našo lastno blagovno znamko Naturna v Sloveniji izdelane naravne izdelke za zdravo spanje (ležišča, vzglavniki, posteljnina, odeje, ...).

Preverite tudi:
 
Pomoč pri nakupu
info@zelenatrgovina.si
 
Obročno plačevanje
z Diners / NLB kartico
 
Garancija
na zadovoljstvo

8