Zelena trgovina Default welcome msg!

Košarica (0 izdelkov)

V nakupovalni košari ni artiklov.

Eterično olje Limona

9,70€

Na zalogi

Hiter predogled

Eterično olje limone stiskajo podobno kot ostala olja agrumov. Za liter eteričnega olja limone iztisnejo lupine 3000 limon. Hladno stiskano eterično olje limone ima rumeno do zelenkasto barvo in sladko-kisel, jasen mil vonj, ki je značilen tudi za svežo lupino.

Radosten vonj limone je priljubljena sestavina svežih in poživilnih dišav. Razkužuje in ionizira zrak in olajša umsko utrujenost. Limonina sadna vonjava dvigne razpoloženje, razveseli, in izboljša zbranost. Olje je primerno za razkuževanje grla in ustne votline, inhalacije, grgranja, masaže ( pripravek z osnovnim oljem). I

Latinsko ime: Citrus limon

Kemotip:  B-pinène, Limonène, Y-terpinène

Deli rastline in postopek pridelave: Lupina  / hladno stiskanje

Poreklo: Italija

Vsebnost: 10ml

Pozor:
Ne uporabljajte med nosečnostjo ali dojenjem in pri otrocih, mlajših od 7 let.
Ne uporabljajte pri osebah, ki imajo preteklo anamnezo krčev (konvulzij) in / ali alergij na eterična olja.
Za kakršnokoli specifično terapevtsko indikacijo ali za katero koli peroralno zdravljenje je treba posvetovati z zdravnikom ali usposobljenim zdravstvenim delavce

Blagovno znamko Florame zastopa: Polona Dolenc s.p. Celje

Napišite svoj komentar

Napisali boste oceno za: Eterično olje Limona

Kako si ocenil ta artikel? *

  1 točka 2 točki 3 točke 4 točke 5 točke
Ocena

Obiščite nas v LJ, BTC-hala A-klet (lokal 35), tel: 01 8109032

vhod A6- iz parkirišča med tržnico in Sparom vhod v klet. tretji lokal na desni strani.

V našo družbo vabimo vse, ki se zavedate, da je izbira naravnih izdelkov kljub njihovi prijaznosti do okolja -  v prvi fazi prava odločitev v prid našega zdravja. Certifikati (Gots, Fair trade, Bdih, Soil, Cruelty free, Fsc,..) potrjujejo, da so izdelki pridobljeni na okolju prijazen način, s spoštovanjem narave in vseh živih bitij, proizvajalci in vsi, ki sodelujejo v procesu poslovanja pa se zavedajo visoke družbene odgovornosti.

Le izdelek, ki je proizveden na ljudem in okolju prijazen način od surovine do končnega produkta, je lahko brez škodljivih sestavin, ter tako popolnoma zdrav in naraven za uporabnika teh izdelkov.

V ponudbi boste našli naravno negovalno in dekorativno kozmetiko, 100% organska olja, modni ekološki nakit, oblačila in izdelke za dom iz ekološkega bombaža, ročno narejene naravne svečke, super prehrano, karafe za revitalizacijo vode, ekološka čistila ter pod našo lastno blagovno znamko Naturna v Sloveniji izdelane naravne izdelke za zdravo spanje (ležišča, vzglavniki, posteljnina, odeje, ...).

Preverite tudi:
 
Pomoč pri nakupu
info@zelenatrgovina.si
 
Obročno plačevanje
z Diners / NLB kartico
 
Garancija
na zadovoljstvo

8