Zelena trgovina Default welcome msg!

Košarica (0 izdelkov)

V nakupovalni košari ni artiklov.

Nebulizacijski razprševalec eteričnih olj leseni

66,90€

Na zalogi

Hiter predogled

 


Nebulizacijski električni razprševalec eteričnih olj bo zadovoljil še tako zahtevne uporabnike eteričnih olj in ljubitelje aromaterapije.


 

Razprševanje eteričnih olj se ustvarja s pomočjo motorčka v spodnjem lesenem delu difuzorja, ki molekule potiskajo po steklenem vratu do odprtine na vrhu, skozi katero se eterična olja širijo po prostoru. Razprševalec deluje brez vode. Za svoje delovanje potrebuje le čista ekološka eterična olja ali sinergijske mešanice eteričnih olj.

 

Stilsko in tehnično dovršen difuzor ali razprševalec eteričnih olj je namenjen uporabi doma, v službi, kozmetičnih salonih, aromaterapevtskih salonih….

 

Primeren je za prostore velikosti od 15 do 100 m2.

Blagovno znamko Florame zastopa: Polona Dolenc s.p. Celje

Napišite svoj komentar

Napisali boste oceno za: Nebulizacijski razprševalec eteričnih olj leseni

Kako si ocenil ta artikel? *

  1 točka 2 točki 3 točke 4 točke 5 točke
Ocena

Obiščite nas v LJ, BTC-hala A-klet (lokal 35), tel: 01 8109032

vhod A6- iz parkirišča med tržnico in Sparom vhod v klet. tretji lokal na desni strani.

V našo družbo vabimo vse, ki se zavedate, da je izbira naravnih izdelkov kljub njihovi prijaznosti do okolja -  v prvi fazi prava odločitev v prid našega zdravja. Certifikati (Gots, Fair trade, Bdih, Soil, Cruelty free, Fsc,..) potrjujejo, da so izdelki pridobljeni na okolju prijazen način, s spoštovanjem narave in vseh živih bitij, proizvajalci in vsi, ki sodelujejo v procesu poslovanja pa se zavedajo visoke družbene odgovornosti.

Le izdelek, ki je proizveden na ljudem in okolju prijazen način od surovine do končnega produkta, je lahko brez škodljivih sestavin, ter tako popolnoma zdrav in naraven za uporabnika teh izdelkov.

V ponudbi boste našli naravno negovalno in dekorativno kozmetiko, 100% organska olja, modni ekološki nakit, oblačila in izdelke za dom iz ekološkega bombaža, ročno narejene naravne svečke, super prehrano, karafe za revitalizacijo vode, ekološka čistila ter pod našo lastno blagovno znamko Naturna v Sloveniji izdelane naravne izdelke za zdravo spanje (ležišča, vzglavniki, posteljnina, odeje, ...).

Preverite tudi:
 
Pomoč pri nakupu
info@zelenatrgovina.si
 
Obročno plačevanje
z Diners / NLB kartico
 
Garancija
na zadovoljstvo

8