BTC, Ljubljana, hala A- klet, tel.: 01 810 90 32 email: info@zelenatrgovina.si
PON - SOB od 10h do 18h 
Košarica (0 izdelkov)

V nakupovalni košari ni artiklov.

Ženske lanene hlače Tihe XL

81,00 €

Hiter predogled

Ženska lanene hlače iz 100% lanu.

Izdelane v Sloveniji.

Terrasleep, Srečko Berce

Ekološko | Etično | Trajnostno

…ni le nekaj, kar bi si želeli, niso le prazne besede in puhle marketinške poteze. To smo mi, naša dojemanja in naš vsakdanj.
 
Ne sledimo trendom svetovne mode, ker “moderno” razumemo po svoje. Za nas “moderno” pomeni predvsem, da se človek dejansko dobro počuti v oblačilih, ki služijo svojemu namenu.
 
Strankam, ki se odločajo za prehod na bolj zdrava naravna oblačila svetujemo, naj stara oblačila porabijo do konca, preden gredo v nakup novih kvalitetnejših oblačil.
 
Zagotavljamo, da so izdelki dejansko narejeni v čistih, etičnih okoliščinah. Na račun kvalitete in cene ne sprejemamo kompromisev.
 
Izdelujemo izdelke za zdravje in dobro počutje. Vse od ženskih in moških oblačil, spodnjega perila, lanene posteljnine po meri, pripomočkov za ozemljevanje in drugih drobnih izdelkov.

Proizvajalec: Terasleep, Srečko Berce s.p., Volča 25, 4223 Poljane nad Škofjo Loko

 

Napišite svoj komentar

Napisali boste oceno za: Ženske lanene hlače Tihe XL

Kako si ocenil ta artikel? *

  1 točka 2 točki 3 točke 4 točke 5 točke
Ocena

Obiščite nas v LJ, BTC-hala A-klet (lokal 35), tel: 01 8109032

vhod A6- iz parkirišča med tržnico in Sparom vhod v klet. tretji lokal na desni strani.

V našo družbo vabimo vse, ki se zavedate, da je izbira naravnih izdelkov kljub njihovi prijaznosti do okolja -  v prvi fazi prava odločitev v prid našega zdravja. Certifikati (Gots, Fair trade, Bdih, Soil, Cruelty free, Fsc,..) potrjujejo, da so izdelki pridobljeni na okolju prijazen način, s spoštovanjem narave in vseh živih bitij, proizvajalci in vsi, ki sodelujejo v procesu poslovanja pa se zavedajo visoke družbene odgovornosti.

Le izdelek, ki je proizveden na ljudem in okolju prijazen način od surovine do končnega produkta, je lahko brez škodljivih sestavin, ter tako popolnoma zdrav in naraven za uporabnika teh izdelkov.

V ponudbi boste našli naravno negovalno in dekorativno kozmetiko, 100% organska olja, modni ekološki nakit, oblačila in izdelke za dom iz ekološkega bombaža, ročno narejene naravne svečke, super prehrano, karafe za revitalizacijo vode, ekološka čistila ter pod našo lastno blagovno znamko Naturna v Sloveniji izdelane naravne izdelke za zdravo spanje (ležišča, vzglavniki, posteljnina, odeje, ...).

Preverite tudi:
 
Pomoč pri nakupu
info@zelenatrgovina.si
 
Obročno plačevanje
z Diners / NLB kartico
 
Garancija
na zadovoljstvo

8