Zelena trgovina Default welcome msg!

Košarica (0 izdelkov)

V nakupovalni košari ni artiklov.

Prizemljitvena prevleka- Adam in Eva

58,00€

Na zalogi

Hiter predogled

Pomaga vzpostaviti pristno ravnovesje moške in ženske energije. Izvorni simbol Adam & Eva predstavlja združitev dveh duš v eno mentalno in duhovno telo, ki skupaj kreirata novo življenje, novo zavest in Novo Zemljo. Izvorni simbol izhaja iz pristne povezave drevesa jablane kot simbola samozaupanja, zaupanja v svet, odnose … Predstavlja nesebično dajanje in sprejemanje – sožitje.


Vsak simbol ima svoj zgodbo in svoj način delovanja. Kljub temu bo na posameznike deloval različno, saj je človek unikatno bitje, ki zmore iz kozmosa pritegniti vse dobro za uresničitev lastnega poslanstva.

Dimenzija 50x70

SESTAVA: 100% lan evropskega porekla. Izdelano v Sloveniji

LASTNOSTI TKANINE: 111 niti, teža cca. 190 – 218 g/m², način vezave platno

CERTIFIKAT: Öko-tex standard 100 (izdelek je prijazen ljudem in okolju)

Zapiranje na notranji preklop in trakci omogoča, da se prevleka lepo prilega vzglavniku, ter daje eleganten videz.

Prizemljitvena prevleka za vzglavnik – UPORABA

Lezite na prizemljitveno prevleko za vzglavnik. Zavestno sprostite vse telesne napetosti in umirimo um. Z izvornim simbolom se najhitreje povežete tako, da za kratek čas usmerite pozornost nanj. Prevzame vas izkušanje sedanjega trenutka in enosti. Običajno občutite prijetno mravlinčenje oz. pretok energije po telesu, kar vas zapelje v globok sen. 

Izvorni simbol vzpostavi in vzdržuje energijsko informacijsko komunikacijo naše biti s stvarstvom na zavedni in nezavedni ravni. Deluje na našo fizično, čustveno, mentalno in duhovno raven. V človeku se prične vzpostavljati ravnovesje kozmične in zemeljske energije. Pri tistih, ki pa so že v harmoniji, prebuja in krepi še globlje ravni zavedanja ter pomaga aktivirati osebne potenciale.

Pomen izvornih simbolov

Izvorni simboli so nastali z namenom, da bi človek imel podporo pri vzpostavljanju ravnovesja zemeljske in kozmične energije. Izhajajo iz pristne povezave z izbranim drevesom, v katerem se iz njegovih korenin rojeva življenje. So unikatni in podprti z univerzalnimi zakoni narave.

Proces ustvarjanja šestih simbolov je trajal leto dni. Razsežnost in globina delovanja je presegla naša pričakovanja.

Po navdihu jih je z odločnimi potezami narisala Tina Skaza z željo, da bi simboli človeku pomagali vstopiti v globoka spoznanja, ki odpirajo srce za pot do univerzalne resnice. Od srca k naravi, od narave v naš dom.

Izvorni simboli se razlikujejo po videzu, naboru kvalitet in delovanju. Vsak simbol je za posameznika edinstven.

Simbol postane in je človekov odsev popolnega zaupanja v lasno poslanstvo. Človek, ki se zaveda enosti z Univerzumom, kreira Novo Zemljo.

Napišite svoj komentar

Napisali boste oceno za: Prizemljitvena prevleka- Adam in Eva

Kako si ocenil ta artikel? *

  1 točka 2 točki 3 točke 4 točke 5 točke
Ocena

Obiščite nas v LJ, BTC-hala A-klet (lokal 35), tel: 01 8109032

vhod A6- iz parkirišča med tržnico in Sparom vhod v klet. tretji lokal na desni strani.

V našo družbo vabimo vse, ki se zavedate, da je izbira naravnih izdelkov kljub njihovi prijaznosti do okolja -  v prvi fazi prava odločitev v prid našega zdravja. Certifikati (Gots, Fair trade, Bdih, Soil, Cruelty free, Fsc,..) potrjujejo, da so izdelki pridobljeni na okolju prijazen način, s spoštovanjem narave in vseh živih bitij, proizvajalci in vsi, ki sodelujejo v procesu poslovanja pa se zavedajo visoke družbene odgovornosti.

Le izdelek, ki je proizveden na ljudem in okolju prijazen način od surovine do končnega produkta, je lahko brez škodljivih sestavin, ter tako popolnoma zdrav in naraven za uporabnika teh izdelkov.

V ponudbi boste našli naravno negovalno in dekorativno kozmetiko, 100% organska olja, modni ekološki nakit, oblačila in izdelke za dom iz ekološkega bombaža, ročno narejene naravne svečke, super prehrano, karafe za revitalizacijo vode, ekološka čistila ter pod našo lastno blagovno znamko Naturna v Sloveniji izdelane naravne izdelke za zdravo spanje (ležišča, vzglavniki, posteljnina, odeje, ...).

Preverite tudi:
 
Pomoč pri nakupu
info@zelenatrgovina.si
 
Obročno plačevanje
z Diners / NLB kartico
 
Garancija
na zadovoljstvo

8