BTC, Ljubljana, hala A- klet, tel.: 01 810 90 32 email: info@zelenatrgovina.si
PON - SOB od 10h do 18h 
Košarica (0 izdelkov)

V nakupovalni košari ni artiklov.

Rjuhe eko bombaž in lan

Razlike med rjuhami iz ekološkega bombaža:
JERSEY - Jogi rjuhe iz 100% ekološkega bombaža v jersey tkanju ne vsebujejo elastana. Kar je precejšnja redkost. Tkanina je mehka in prožna zaradi načina pletenja.
PLATNO - Platno jogi rjuhe iz 100% ekološkega bombaža prav tako ne vsebujejo elastana. Rjuha je na otip nekoliko bolj groba in na prvi občutek hladna. Zato je primerna za pomladne in poletne noči. Oziroma za spalne prostore, ki so nekoliko toplejši.
PLATNO brez ELASTIKE - Ravna platnena rjuha. Rjuha se položi na ležišče ter zaviha pod le to. Ali se uporabi kot pokrivalo v vročih poletnih dneh ali tudi kot pokrivalo čez kavč
FLANELA - Flanela jogi rjuhe iz 100% ekološkega bombaža ne vsebujejo elastana. Rjuha je rahlo kosmatena, zelo prijetna in mehka na otip. Primerna za hladne spalnice in za mrzle jesenske in zimske noči.
Vse rjuhe odlično regulirajo temperaturo telesa in ne spodbujajo k potenju. Čez noč se telesna temperatura vsakega izmed nas nekoliko poviša in izdelki za spanje iz naravnih in čistih tkanin (brez elastana, poliestra, sintetike) ohranijo našo naravno temperaturo, medtem ko sintetični materiali ta ''val'' potenja ujamejo in ga potencirajo, kar povzroči večje segrevanje telesa, saj telo samo po sebi želi s potenjem zniževati oziroma regulirati temperaturo.

po strani

Izdelki od 1 do 24 od skupaj 117

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

po strani

Izdelki od 1 do 24 od skupaj 117

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
 
Pomoč pri nakupu
info@zelenatrgovina.si
 
Obročno plačevanje
z Diners / NLB kartico
 
Garancija
na zadovoljstvo

8