BTC, Ljubljana, hala A- klet, tel.: 01 810 90 32 email: info@zelenatrgovina.si
PON - SOB od 10h do 18h 
Košarica (0 izdelkov)

V nakupovalni košari ni artiklov.

LATEX Vzglavnik ORTOMIC za otroke in odrasle, ki ne marajo izrazitih ergonomskih oblik

83,90 €

Hiter predogled

Vzglavnik iz EKO latexa ORTOMIC je primeren za otroke, mladostnike oziroma za ženske drobnih ramen ali ki pretežno spijo na trebuhu, ob premiku na bok, pa glava in vrat vseeno potrebujeta dobro oporo. Za otroke od 2 do 5 let se običajno uporablja z nižje strani, kasneje glede na telesno konstitucijo otroka pa z višje strani.
oporo. 

Prevleka: 100% ekološki bombaž (pralna v pralnem stroju).

Dimenzija: 64x42 (na eni strani 13cm višine, na drugi 7cm)

Pokličite nas na 01/810 90 32 ali nam pišite na info@zelenatrgovina.si 

Zakaj latex vzglavnik?

Vzglavnik mora ne glede na vaš položaj med spanjem nuditi pravilno oporo vratni hrbtenici in glavi. Jedra vzglavnikov iz latexa so zračna in anatomsko oblikovana. Dajejo konstantno oporo telesu, saj se polnilo ne razmika, kar je le ena od slabosti vzglavnikov polnjenih s poliuretansko peno, perjem, semeni,…

Zakaj si zasluži ime EKO?

Eko latex in bombaž, ki nista bila nikoli v stiku s kemikalijami ter sta brez sintetičnih dodatkov, sta že v osnovi antimikrobiološka in antibakterijska ter tako odpornejša na bakterije in glive. Zaradi naravne zaščite proti pršicam je tako vzglavnik primeren tudi za astmatike in alergike. Preberite katere kemikalije se uporabljajo pri konvencionalnih izdelkih za spanje>>

Ta vzglavnik je narejen od začetka do konca na okolju prijazen način in je tako popolnoma varen in neškodljiv tudi za vaše zdravje in zdravje vašega otroka. 

Napišite svoj komentar

Napisali boste oceno za: LATEX Vzglavnik ORTOMIC za otroke in odrasle, ki ne marajo izrazitih ergonomskih oblik

Kako si ocenil ta artikel? *

  1 točka 2 točki 3 točke 4 točke 5 točke
Ocena

Obiščite nas v LJ, BTC-hala A-klet (lokal 35), tel: 01 8109032

vhod A6- iz parkirišča med tržnico in Sparom vhod v klet. tretji lokal na desni strani.

V našo družbo vabimo vse, ki se zavedate, da je izbira naravnih izdelkov kljub njihovi prijaznosti do okolja -  v prvi fazi prava odločitev v prid našega zdravja. Certifikati (Gots, Fair trade, Bdih, Soil, Cruelty free, Fsc,..) potrjujejo, da so izdelki pridobljeni na okolju prijazen način, s spoštovanjem narave in vseh živih bitij, proizvajalci in vsi, ki sodelujejo v procesu poslovanja pa se zavedajo visoke družbene odgovornosti.

Le izdelek, ki je proizveden na ljudem in okolju prijazen način od surovine do končnega produkta, je lahko brez škodljivih sestavin, ter tako popolnoma zdrav in naraven za uporabnika teh izdelkov.

V ponudbi boste našli naravno negovalno in dekorativno kozmetiko, 100% organska olja, modni ekološki nakit, oblačila in izdelke za dom iz ekološkega bombaža, ročno narejene naravne svečke, super prehrano, karafe za revitalizacijo vode, ekološka čistila ter pod našo lastno blagovno znamko Naturna v Sloveniji izdelane naravne izdelke za zdravo spanje (ležišča, vzglavniki, posteljnina, odeje, ...).

Preverite tudi:
 
Pomoč pri nakupu
info@zelenatrgovina.si
 
Obročno plačevanje
z Diners / NLB kartico
 
Garancija
na zadovoljstvo

8