BTC, Ljubljana, hala A- klet, tel.: 01 810 90 32 email: info@zelenatrgovina.si
PON - SOB od 10h do 18h 
Košarica (0 izdelkov)

V nakupovalni košari ni artiklov.

Ležišča polna pozitivne energije

 lezisca.jpg

Ležišča izdelana od začetka do konca, z upoštevanjem najvišjih zahtev glede odgovornosti do okolja in družbe - ležišča polna pozitivne energije 

O prijetnih energijah naših ležišč in posteljnine, smo pričeli razmišljati, ko nam je kar nekaj naših strank omenilo, da je spanje res popolnoma drugačno. Bolj mirno, prijetno, druga energija, druga dimenzija, nobenih slabih energij,…

Pravijo, da vsak izdelek nosi svojo zgodbo in prav tako nosi tudi energije ljudi, ki so sodelovali v procesu izdelave ali bili kakorkoli drugače povezani s tem izdelkom.

'' V Zeleni trgovini sem kupila SETTAL ležišča iz eko lateksa z eko bombažem. Pred tem sem imela kombinirano ležišče iz kokosa in lateksa. Sem bila izjemno radovedna, kakšna bo razlika. Razlika je enormna. V enem stavku: odslej spim celo noč! Izjemno sem hvaležna! Kot prav neka pesem: What a difference a day makes! Da, v enem dnevu se lahko nekaj tako spremeni, da se spremeni tudi tvoje življenje! Ležišče se vda pod izboklinami telesa, tako da je lega med spanjem pravilna, ležišče je spečemu prijazno. Počutim se kot na dlani, ki me podpira in varuje. To je darilo ljubezni, ki sem si ga dala sama sebi. In naj poudarim, izjemno cenim dejstvo, da je to naravni proizvod, da ni prepojen s kakšnimi kemikalijami. Takšno vračanje k naravi je rezultat truda, vrednot in ljubezni ljudi, ki so se odločili ponuditi ležišča, ki predstavljajo spoštovanje do ljudi, ki bodo ta izdelek uporabljal. Upam, da bo šel tudi svet kdaj skupno v to smer, kajti vizija ljudi, ki želijo delati dobro za sočloveka je najlepše vodilo. Hvala! <3'' (Ivana Gornik)

'' Res, čisto druga kvaliteta spanja. Odrevenelih rok zjutraj ne čutim več in zbujam se - enostavno povedano - zadovoljna, pozitivno razpoložena. Očitno je, da so bile v prejšnjem jogiju res prisotne tudi negativne energije. Dodala bi še, da sem tudi z vzglavnikom zelo zadovoljna, saj sem prej kar nekaj časa iskala ustrezno kombinacijo glede na višino, trdoto in material.'' (Majda A.S.)

Lateks ležišča - Preberite ostala mnenja zadovoljnih uporabnikov >>

Ker verjamemo, da preko izdelave, prodaje in tudi dostave ležišča puščamo energijo v produktu, ki ga kasneje uporabljate vi, se res trudimo, da pri svojem delu uživamo, delamo z veseljem, pozitivnimi mislimi in srcem. Res je, da kdaj prinesemo tudi kakšne skrbi od doma, ki sem jim včasih pač ni kos izogniti, ampak v večini primerov se tega zavedamo in se s pogovorom in smehom poskušamo premakniti v boljše razpoloženje .

Ko smo izbirali dobavitelje, smo iskali ravno to. Ljudi, ki svoje delo opravljajo s spoštovanjem do zaposlenih in z odgovornostjo do okolja. Glede na vse tegobe, ki jih pušča potrošniška mrzlica na okolju in ljudeh, smo se odločali za takšne poslovne partnerje, ki spodbujajo in ohranjajo tradicijo, so strokovnjaki na svojem področju, precejšen delež denarja pa tudi vlagajo v razvoj in iskanje novih zelenih alternativ, delajo po načelih pravične trgovine in se držijo zastavljenih ciljev.

Kako poteka cel postopek izdelave in varovanja okolja, si prosim preberite na tej povezavi>>

Tako z največjim veseljem in spoštovanjem izdelujemo za vas zdrave izdelke, ki so kljub porastu modnih tkanin in obdelav, še vedno izdelani po starih postopkih in brez dokazano škodljivih kemikalij, ki jih je v konvencionalnih izdelkih vedno več.

Ležišča, vzglavniki, posteljnina in drugi naši izdelki za dom, ki nastajajo pod našo lastno blagovno znamko Naturna, so izdelani izključno v Evropi- Slovenija, Belgija, Nemčija (surovine pa pridobljene znotraj Fair Trade organizacij v Afriki in Gvatemali).

Če vas zanimajo ležišča in ostali izdelki za zdravo spanje, bo najbolje, da nas pokličete na 01 810 90 32 ali obiščete v Zeleni trgovini Ljubljana BTC- dvorana A- v kleti (nova lokacija- najbližji vhod je s parkirišča med tržnico in Sparom). Zaradi pomembnosti izbire in različnih telesnih konstitucij in želj, ležišč namreč ne želimo prodajati po spletu.

V naši prijetni trgovinici, boste izdelke lahko potipali, preizkusili različne trdote in se ob ležanju na njih prepričali, da so ležišča kljub izbiri naravnih materialov izjemno udobna, prilagodljiva vašemu telesu in zares prijetna :).

Sandra Klemenc

 
Pomoč pri nakupu
info@zelenatrgovina.si
 
Obročno plačevanje
z Diners / NLB kartico
 
Garancija
na zadovoljstvo

8