BTC, Ljubljana, hala A- klet, tel.: 01 810 90 32 email: info@zelenatrgovina.si
PON - SOB od 10h do 18h 
Košarica (0 izdelkov)

V nakupovalni košari ni artiklov.

LJUBLJANA . Zelena trgovina. BTC dvorana A. kletna etaža (lokal 35, v kleti pod Sparom, nasproti trgovine Zavas). Telefon 01/ 810 90 32 . od pon- do sob 9.00 do 20.00

 Kdo smo in kaj želimo?

Zelena trgovina je trgovina, v kateri ima vsak izdelek svojo zgodbo. Ker verjamemo, da je le izdelek, ki je proizveden na ljudem in okolju prijazen način od surovine do končnega produkta, lahko brez škodljivih sestavin in tako popolnoma zdrav in naraven za uporabnika teh izdelkov, so izdelki v naši trgovini prav posebej pazljivo izbrani.

Certifikati potrjujejo, da so pridobljeni na okolju prijazen način, s spoštovanjem narave in vseh živih bitij, proizvajalci in vsi, ki sodelujejo v procesu poslovanja, pa se zavedajo visoke družbene odgovornosti.

V našo družbo vabimo vse, ki se zavedate, da je izbira naravnih izdelkov v prvi fazi prava odločitev v prid vašega zdravja, a tudi zavestna odločitev za dolgoročen, kakovosten in okolju prijazen ukrep.

V ponudbi boste našli izdelke izjemnih evropskih in slovenskih proizvajalcev. In na te ''domače'' smo prav posebej ponosni.

 
Pomoč pri nakupu
info@zelenatrgovina.si
 
Obročno plačevanje
z Diners / NLB kartico
 
Garancija
na zadovoljstvo

8