BTC, Ljubljana, hala A- klet, tel.: 01 810 90 32 email: info@zelenatrgovina.si
PON - SOB od 10h do 18h 
Košarica (0 izdelkov)

V nakupovalni košari ni artiklov.

Naravna gobica lufa manjša

5,99 €

Hiter predogled

Naravna gobica Lufa Dantesmile je narejena z ljubeznijo in pridelana na slovenski zemlji.

Ko lufo olupimo, dobimo gobico! Prepleten sistem vlaken je izjemno močan in trajen.

Deluje spužvasto, zato je idealna za nego telesa in pomivanje posode. Je izjemno trpežna, zato jo boste lahko uporabljali dolgo.

Ali ste vedeli, da se plastičnih gobic za pomivanje posode in tuširanje ne reciklira?

Lufa je rastlina, podobna buči oz. kumari. Dokler je mlada, je priljubljena tudi kulinarično. V kolikor pa nam jo uspe dozoreti, pa se v njej zgradi neverjetno prepleten sistem vlaken. Ko se lufa dobro posuši, jo oberemo in odstranimo semena ter temeljito peremo in očistimo. Ker v Sloveniji nimamo dovolj sončnih dni, jih moramo dozoreti notri.

Ko lufo olupimo, dobimo gobico! Prepleten sistem vlaken je izjemno močan in trajen. Deluje spužvasto, zato je idealna za nego telesa in pomivanje posode. Je izjemno trpežna, zato jo boste lahko uporabljali dolgo.

Gobica za tuširanje

Svojo lufa gobico uporabite pri tuširanju ali kopanju namesto kopalne krpice ali namesto plastične gobice. Lahko o uporabite tudi v savni.

Poživitev kože

Naravno gobico lufa uporabite za odstranjevanje odmrlih celic na vašem telesu. Z nežno masažo telesa pospešite cirkulacijo. Odlična je tudi pri odstranjevanju trše kože na predelu komolcev. Če želite, da je vaša gobica bolj groba, jo lahko uporabite tudi suho, vendar pazljivo. Če želite mehkejšo, jo pred tuširanjem namočite v vodo.

Za piling navlažite lufo s toplo vodo, da jo zmehčate. Na lufo nanesite milo. Kožo nežno v krožnih gibih nekaj sekund drgnite po obrazu. Počasi se s krožnimi gibi premikajte navzdol po vratu in ostalih delih telesa dokler ne zmasirate celega telesa.

Gobica za pomivanje posode

Lufa je idealna za pomivanje posode namesto konvencionalne plastične. Poleg tega uporabniki javljajo, da zdrži precej dlje od tiste plastične! Nanesite gel za pomivanje posode ali pa uporabite naravno milo.

Skrb za lufa gobico

Svojo lufa gobico vedno obesite, da se lepo osuši. Če boste lepo skrbeli zanjo, vam lahko služi mesece. Lufa ima prijeten in nežen slamnat vonj. V kolikor vaša lufa dobi čuden vonj, jo raje zamenjajte za novo. Če jo boste med uporabami lepo osušili, do tega ne bi smelo priti.

Navodila za reciklažo:

Ko nam lufa odsluži, jo lahko uporabimo na dnu lončka pri presajanju rož, saj bo tako zemlja zadržala več vode.

Drugače pa jo preprosto zavržemo na kompost ali med bio odpadke, saj je 100% biorzgradljiva!

Napišite svoj komentar

Napisali boste oceno za: Naravna gobica lufa manjša

Kako si ocenil ta artikel? *

  1 točka 2 točki 3 točke 4 točke 5 točke
Ocena

Obiščite nas v LJ, BTC-hala A-klet (lokal 35), tel: 01 8109032

vhod A6- iz parkirišča med tržnico in Sparom vhod v klet. tretji lokal na desni strani.

V našo družbo vabimo vse, ki se zavedate, da je izbira naravnih izdelkov kljub njihovi prijaznosti do okolja -  v prvi fazi prava odločitev v prid našega zdravja. Certifikati (Gots, Fair trade, Bdih, Soil, Cruelty free, Fsc,..) potrjujejo, da so izdelki pridobljeni na okolju prijazen način, s spoštovanjem narave in vseh živih bitij, proizvajalci in vsi, ki sodelujejo v procesu poslovanja pa se zavedajo visoke družbene odgovornosti.

Le izdelek, ki je proizveden na ljudem in okolju prijazen način od surovine do končnega produkta, je lahko brez škodljivih sestavin, ter tako popolnoma zdrav in naraven za uporabnika teh izdelkov.

V ponudbi boste našli naravno negovalno in dekorativno kozmetiko, 100% organska olja, modni ekološki nakit, oblačila in izdelke za dom iz ekološkega bombaža, ročno narejene naravne svečke, super prehrano, karafe za revitalizacijo vode, ekološka čistila ter pod našo lastno blagovno znamko Naturna v Sloveniji izdelane naravne izdelke za zdravo spanje (ležišča, vzglavniki, posteljnina, odeje, ...).

Preverite tudi:
 
Pomoč pri nakupu
info@zelenatrgovina.si
 
Obročno plačevanje
z Diners / NLB kartico
 
Garancija
na zadovoljstvo

8