BTC, Ljubljana, hala A- klet, tel.: 01 810 90 32 email: info@zelenatrgovina.si
PON - SOB od 10h do 18h 
Košarica (0 izdelkov)

V nakupovalni košari ni artiklov.

Mnenja strank za ležišča Naturna

''Ena od prioritet v mojem življenju je, da s svojim življenjem čim manj obremenjujem okolje, ter se izogibam nepravičnemu sistemu, ki podcenjuje delavce in jih zasužnjuje. Zato se kot potrošnica vedno sprašujem, od kod so izdelki, ki jih uporabljam. Logična posledica tega je, da sem se poleg udobja ležišča in z vidika ekološgije odločila za izdelek, ki upošteva načela pravične trgovine, je ekološki in ne obremenjuje okolja, ter je med drugim slovenski proizvod. Skoraj 1/3 življenja preležimo v postelji in sama si ne bi želela ta čas preživeti na jogiju, obdelanem s kemikalijami, saj se zavedam, da kemikalije s tem vstopajo tudi v moje telo. Poleg tega sem tudi alergik na pršice in mi ležišče iz 100% naravnega lateksa ustreza tudi po tej plati.'' (Jadranka Juras)

''V Zeleni trgovini sem kupila dve SETTAL ležišči iz eko lateksa z eko bombažem. Pred tem sem imela kombinirano ležišče iz kokosa in lateksa. Sem bila izjemno radovedna, kakšna bo razlika. Razlika je enormna. V enem stavku: odslej spim celo noč! Izjemno sem hvaležna! Kot prav neka pesem: What a difference a day makes! Da, v enem dnevu se lahko nekaj tako spremeni, da se spremeni tudi tvoje življenje! Ležišče se vda pod izboklinami telesa, tako da je lega med spanjem pravilna, ležišče je spečemu prijazno. Počutim se kot na dlani, ki me podpira in varuje. To je darilo ljubezni, ki sem si ga dala sama sebi. In naj poudarim, izjemno cenim dejstvo, da je to naravni proizvod, da ni prepojen s kakšnimi kemikalijami. Takšno vračanje k naravi je rezultat truda, vrednot in ljubezni ljudi, ki so se odločili ponuditi izdelek, ki predstavlja spoštovanje do človeka, ki bo ta izdelek uporabljal. Upam, da bo šel tudi svet kdaj skupno v to smer, kajti vizija ljudi, ki želijo delati dobro za sočloveka je najlepše vodilo. Hvala! <3'' (Ivana Gornik)

''Tretjino življenja smo v postelji. Čez dan mi je mar, kaj dam vase, v kakšnem okolju sem in kako živim, ponoči pa tudi. Tistih osem ur se regeneriramo in pripravljamo na nov dan. Zelo pomembno je, da se to dogaja v zdravem okolju. Če si lahko podarimo 33 % idealnega življenja - ZAKAJ NE? 33 % življenja biti na najboljšem sploh ni malo. Odličen temelj, ki ga potem skozi dan samo nadgrajujemo s kakovostno naravno hrano, z vodo, polno energije, z dobrimi mislimi in delovanjem ter s stikom z naravo.'' (Andreja Šeme)

''Za ležišče Naturna sem se sprva odločila, ker popolnoma zaupam Zeleni trgovini in sem vedela, da bom z nakupom dobila okolju in ljudem prijazen izdelek. Ko pa sem ležišče tudi preizkusila, sem preprosto vedela, da je najboljše ležišče, ki me ne bo nikoli razočaralo. Po skoraj enem letu uporabe še vedno stojim za svojimi besedami, saj se vedno zbudim spočita in polna energije, slaba stran je le ta, da bi v postelji lahko ostala kar cel dan! Ker živimo (hočeš-nočeš) čedalje bolj stresno življenje, je pomembno, da se pred spanjem umirimo in imamo mirno noč. Le tako se lahko zbudiš z nasmehom na ustih in si pripravljen na nove podvige. Sedaj vidim, da pri tem igra ključno vlogo prav ležišče. Vem, da bom ležišču Naturna ostala zvesta do konca življenja! :)'' (Jasmina M.)

''Prav luštno spim na novem jogiju, ki se je res izkazal kot prava odločitev.  Zdaj vidim, da pretrda postelja ni avtomatsko zdrava in primerna za vse. Ugotavljam, da mi tudi moja predprejšnja ni nudila toliko ugodja. Kar pogreznem se, a čutim oporo. V začetku tudi nisem bila navajena, da je tako topla, zdaj pa sem se že privadila in tudi manj toplo oblekla. Res, čisto druga kvaliteta spanja. Odrevenelih rok zjutraj ne čutim več in zbujam se - enostavno povedano - zadovoljna, pozitivno razpoložena. Očitno je, da so bile v prejšnjem jogiju res prisotne tudi negativne energije. Dodala bi še, da sem tudi z vzglavnikom zelo zadovoljna, saj sem prej kar nekaj časa iskala ustrezno kombinacijo glede na višino, trdoto in material.'' (Majda A.S.)

''Eko bombažna odeja je zares odlična, topla, mehka in kvalitetna. Kot alergiku, mi ne povzroča nobenih težav. Vsekakor priporočam.'' (Maja V.)

''Kar pozabim napisati....Ležišča so vrhunska! Smo mislili, da nam prejsnja tako ustrezajo, da se bo tezko navaditi drugih. Sedaj vidimo, da nam prejšnja sploh NISO nikoli pasala!'' (Maja H.S.)

'' Dolgo sem oklevala pri ponovnem nakupu ležišč, ker sem enostavno kupila že dve seriji ''kakovostnih'' ležišč, ki so se v kratkem času posedla, zjutraj me je bolela hrbtenica, nenehen dražeč občutek v grlu in nočno potenje pa sta vse še poslabšala. Po spanju na vaših ležiščih šele razumem kako pomembno za spanje brez alergij in potenja je, da so materiali naravnih (brez pene in poliestra) in kakšen užitek je, ko se zjutraj zbudiš brez bolečin, popolnoma naspan in spočit.'' (Alenka Privšek)

'' Draga Sandra, iskrene čestitke za drugi rojstni dan tvoje Zelene trgovine. Tudi midva rada prideva v tvojo trgovinico, saj so res vsi izdelki izbrani z dušo in srcem, kar kupci začutimo in cenimo. In odkar spiva na vaših ležiščih iz eko lateksa, je svet še lepši :).'' (Nataša in Dino Bešter)

Mnenja o trgovini in našem odnosu do kupcev>>

Mnenje Jadranke Juras o naših ležiščih v pogovorni oddaji Moj dan z Ano Bešter Bertoncelj ( od 14 minute dalje):

Tale posnetek pa smo maja 2015 posneli v Kranjski Gori v Sobah z zgodbo Pr'Gavedarjo, kjer obiskovalci že od odprtja hotela lahko spijo na naših ekoloških ležiščih :). Takole pa je slišati Jadranka, ko brez da ji mi polagamo besede v usta (kot se za posnete promocijske spote pač spodobi) pove zakaj spi na naših ležiščih in zakaj se v našo trgovino rada vrača :)

 
Pomoč pri nakupu
info@zelenatrgovina.si
 
Obročno plačevanje
z Diners / NLB kartico
 
Garancija
na zadovoljstvo

8