BTC, Ljubljana, hala A- klet, tel.: 01 810 90 32 email: info@zelenatrgovina.si
PON - SOB od 10h do 18h Recimo NE ponovnim omejitvam dela >>
Košarica (0 izdelkov)

V nakupovalni košari ni artiklov.

Krožnik iz bambusa Fair Trade moder

16,95 €

Na zalogi

Hiter predogled

Moder krožnik iz bambusa iz pravične trgovine.

Izjemno lep, dekorativen in praktičen izdelek, v katerega lahko položite sadje, prigrizke, narezan kruh, lončnice,...

31cmx2,5cm

Craft Link je nevladna organizacija s sedežem v Hanoju, ki sodeluje z obrtniki različnih etničnih manjšin, otroci z ulice in obrtniki, ki so duševno ali telesno hendikepirani. Organizacija povezuje okoli 5.000 obrtnikov, ki so združeni v 47 različnih skupin. Njen cilj je ohranjanje kulturne raznolikosti ter pomoč vietnamskim obrtnikom pri generiranju dobička in osvajanju novih trgov. Obrtniki izdelujejo tekstilne izdelke, izdelke iz kamna, gline in dimljenega bambusa.Glino obdelujejo na lončarskih kolovratih, potem jo žgejo pri temperaturi 800°C, jo premažejo z glazuro in potem še enkrat žgejo pri temperaturi 1170°C. Z uporabo posebne glazure, ki se med žganjem zaradi vročine skrči, nastane značilen vzorec, tako imenovani »punkt-design«. Craft Link obrtnikom pomaga tako, da jim priskrbi orodje, nudi brezobrestna posojila in jih vključuje v izobraževalne programe in delavnice, kjer se med drugim lahko naučijo tudi brati in pisati.

Več o proizvajalcu Craft Link iz Vietnama, lahko preberete tukaj>> http://www.eza.cc/craftlink

Napišite svoj komentar

Napisali boste oceno za: Krožnik iz bambusa Fair Trade moder

Kako si ocenil ta artikel? *

  1 točka 2 točki 3 točke 4 točke 5 točke
Ocena

Obiščite nas v LJ, BTC-hala A-klet (lokal 35), tel: 01 8109032

vhod A6- iz parkirišča med tržnico in Sparom vhod v klet. tretji lokal na desni strani.

V našo družbo vabimo vse, ki se zavedate, da je izbira naravnih izdelkov kljub njihovi prijaznosti do okolja -  v prvi fazi prava odločitev v prid našega zdravja. Certifikati (Gots, Fair trade, Bdih, Soil, Cruelty free, Fsc,..) potrjujejo, da so izdelki pridobljeni na okolju prijazen način, s spoštovanjem narave in vseh živih bitij, proizvajalci in vsi, ki sodelujejo v procesu poslovanja pa se zavedajo visoke družbene odgovornosti.

Le izdelek, ki je proizveden na ljudem in okolju prijazen način od surovine do končnega produkta, je lahko brez škodljivih sestavin, ter tako popolnoma zdrav in naraven za uporabnika teh izdelkov.

V ponudbi boste našli naravno negovalno in dekorativno kozmetiko, 100% organska olja, modni ekološki nakit, oblačila in izdelke za dom iz ekološkega bombaža, ročno narejene naravne svečke, super prehrano, karafe za revitalizacijo vode, ekološka čistila ter pod našo lastno blagovno znamko Naturna v Sloveniji izdelane naravne izdelke za zdravo spanje (ležišča, vzglavniki, posteljnina, odeje, ...).

Preverite tudi:
 
Pomoč pri nakupu
info@zelenatrgovina.si
 
Obročno plačevanje
z Diners / NLB kartico
 
Garancija
na zadovoljstvo

8