BTC, Ljubljana, hala A- klet, tel.: 01 810 90 32 email: info@zelenatrgovina.si
PON - SOB od 10h do 18h 
Košarica (0 izdelkov)

V nakupovalni košari ni artiklov.

Pozdravljeni na naši spletni strani.

Ker je naša trgovina v BTC-ju začasno ZAPRTA (enakopravni & enakovredni >>), si lahko ležišča in ostale izdelke ogledate oziroma kupite na naši spletni strani, če bi si želeli izdelke vseeno ogledati v živo, pa se lahko v trgovini oglasite v dneh, ko s sodelavko pripravljava pakete za spletna naročila ( prosim pokličite prej na 01 810 90 32)

Za nasvet ob izbiri izdelka (še posebej ležišča) me lahko POKLIČETE na 01 810 90 32 ali mi PIŠETE na info@zelenatrgovina.si. Glede na to, da imam 18 let izkušenj s prodajo tega programa, imam precej znanja ter praktičnih izkušenj na tem področju.

OGLED PONUDBE LATEKS LEŽIŠČ >>

OGLED CELOTNE PONUDBE NA SPLETNI STRANI (po kategorijah) >>

POSEBNA UGODNOST PRI BRALCIH PORTALA SKUPAJ ZA ZDRAVJE - ob naročilu vtipkajte kodo SZCN5 in ob naročilu kateregakoli izdelka, boste prejeli 5% popust.

In še nekaj informacij za vse tiste, ki slabo spite in se odločate za nakup ležišča. Zakaj bi se odločili za nakup ravno pri nas?

Kvalitetno svetovanje na podlagi dolgoletnih izkušenj in vrstoletnega izobraževanja ter iskanja zdravih materialov ne le za spanje, temveč za celoten dom. Kar je velika prednost pred na hitro naučenimi ''svetovalci'', ki se v večini ne zavedajo pomembnosti ter kompleknosti izdelka.

Kako pomembno je kakovostno spanje, lahko preberete tudi v knjigi KAKO DO VEČ ENERGIJE, avtorice Sanje Lončar, kjer sem se ji s svojim znanjem in izkušnjami, z zapisi pridružila tudi sama. Del zapisov lahko najdete tudi v njeni knjigi Kako ohraniti možgane?

Naša ležišča so izdelana pod našo LASTNO blagovno ZNAMKO, v Sloveniji.

Torej gre ležišče čez kar nekaj procesov ter vključuje tudi sodelovanje z manjšimi slovenskimi podjetniki. Proizvodnja pri nas tudi v zadnjih dveh letih normalno deluje. Gre za manjšo proizvodnjo, kjer je na določeni fazi le en posameznik, kar pomeni, da je v treh nadstropjih na 1500 m2 le 3-5 ljudi. Torej je delo varno ter zaščiteno. Dostave opravljamo sami, lahko tudi brez stika s kupcem.

- Sodelujemo s preverjenimi ter certificiranimi dobavitelji iz EU

Repro material seveda uvažamo, ker pri nas ne raste ne kavčuk, niti ekološki bombaž, a sodelujemo le in samo s preverjenimi ter certificiranimi dobavitelji iz EU, ki poleg ekoloških materialov upoštevajo tudi vrednote PRAVIČNE TRGOVINE. Če se sprašujete, kaj se to tiče vas? Naj omenim, da če proizvajalec skrbi za zdravje delavcev in jim ne dovoli dela med in s škodljivimi kemikalijami, verjemite, da to pomeni posledično tudi zdrav izdelek za VAS - kot uporabnika.

Kakšno pa naj bi bilo KAKOVOSTNO LEŽIŠČE?

Takšno, ki vas lepo podpira (ustrezna trdota), je zračno in ni zastrupljeno z vsemi možnimi kemikalijami, saj le te preko kože in dihal ponoči vstopajo v vaše telo (ko ste v mirovanju, ste čisto prepuščeni vsem spojinam ter energijam, ki ste jih vnesli v spalnico).

Zato mi zagovarjamo tudi pri spanju le NARAVNE in EKOLOŠKE materiale.

Ležišče iz naravnega lateksa, s prevleko iz ekološkega bombaža - nič sintetike, poliestra ter umetnih spojin. Da se telo res lahko v popolnosti odpočije in se mu ni potrebno prilagajati ležišču ter telesu ni potrebno non stop uravnavati telesne temperature, ker sintetika v prevleki vam namreč povzroča nenehno nihanje temperature (potenje, ohlajanje, potenje, ohlajanje,..). Vse to telesu povzroča dodatno breme in mu onemogoča opravljanje funkcij, ki bi jih ponoči telo moralo opravljati - razstrupljanje, obnavljanje, rast, celjenje, zdravljenje,.... Telo lahko opravlja le eno delo naenkrat - ali zdravi ali se bori z nenehno novimi toksičnimi snovmi v telesu.

V naši ponudbi najdete le eno vrsto materiala ležišč, v 3 tipih in v 3 trdotah.

Zakaj? Ker več kot to zmede kupca in verjemite zmede tudi prodajalca, saj hkrati prodaja različne materiale (pena, lateks, vzmeti) in njegovo svetovanje bolj temelji na zalogi materiala, ki ga ima na voljo, kot na vaših željah in potrebah. Pri nas se vedno osredotočamo na POSAMEZNIKA in na njegove želje in potem svetujemo ležišče, ki je na posameznikovo lego spanja in morebitne zdravstvene težave ustrezno. Glede materiala pa tako ni debate, ker imamo samo enega, ki se nam pač zdi na vso možno ponudbo teh izdelkov, najbolj ustrezen glede na VSE naše zahteve.

In kakšne so CENE naših ležišč?

Naša ležišča ne glede na zagotovo najbolj preverjene ter čiste materiale, spadajo nekje v srednji cenovni razred. Tovrstna ležišča v tujini segajo celo do 2x vrednosti naših ležišč. Nam pa se zdi prav, da glede na to, da so izdelki iz pravične trgovine, tudi ceno postavimo pravično, torej realno na kakovost materialov. Zato pri nas ni najprej nabitih cen, potem pa visokih popustov in s tem nepravičnega ravnanja do kupcev, ki so izdelek en dan pred popusti kupili po redni ceni. Cene so pri nas lahko takšne tudi zato, ker sodelujemo direktno z vsemi proizvajalci, torej ne plačujemo vmesnih preprodajalcev, ker smo mnenja, da največji delež pripada delavcem, proizvajalcem in tistim, ki materiale gojijo in ne ljudem, ki trgujejo le na papirju (in so poznani kot največji zaslužkarji pri prodaji konvencionalnih izdelkov, kjer je najmanj plačan ravno kmet, ki pridela ali delavec, ki izdelek proizvede).

Naše podjetje je manjše in si tudi zaradi lastnih vrednot ter želje po dolgoročnem poslovanju ter ohranitvi delovnih mest, napak, slabega in ignorantskega ravnanja s kupci in delavci, neodgovornega in nespoštljivega dela, posplošene prodaje ter posledično vračil izdelkov, ne moremo privoščiti.

Iskrena hvala vsem, ki podpirate ali boste podprli naše delo.

Sandra Klemenc, lastnica Zelene trgovine in programa za spanje Naturna

 
Pomoč pri nakupu
info@zelenatrgovina.si
 
Obročno plačevanje
z Diners / NLB kartico
 
Garancija
na zadovoljstvo

8