BTC, Ljubljana, hala A- klet, tel.: 01 810 90 32 email: info@zelenatrgovina.si
PON - SOB od 10h do 18h 
Košarica (0 izdelkov)

V nakupovalni košari ni artiklov.

Balerinke Buddies 37,39

Cena: 99,00 €

Akcijska cena 49,50 €

Hiter predogled

Za naročilo in več informacij prosim pokličite na 01 810 90 32 ali nam pišite na info@zelenatrgovina.si

ZADNJI KOSI.

Čevlji so izdelani ročno in prav tako so tudi ročno potiskani. Izdelani so iz kvalitetnega sintetičnega usnja. Barve ne vsebujejo topil in karcenogenih substanc. Značilnost DOGO čevljev je unikaten potisk in raznolik potisk na levem in desnem čevlju, kar dela to obutev privlačno, modno in unikatno.

Čevlji spadajo med vegansko obutev.

 

Material: zunanjost: ekološko usnje
podplat: guma

Blagovna znamka DOGO slovi kot prva blagovna znamka na svetu, ki proizvaja potiskane čevlje in ob tem ne uporablja živalskega usnja. Izbirajo se le okolju prijazni materiali in tako se tudi na trgu obutve, ne-živalska industrija nenehno razvija. 

Napišite svoj komentar

Napisali boste oceno za: Balerinke Buddies 37,39

Kako si ocenil ta artikel? *

  1 točka 2 točki 3 točke 4 točke 5 točke
Ocena

Obiščite nas v LJ, BTC-hala A-klet (lokal 35), tel: 01 8109032

vhod A6- iz parkirišča med tržnico in Sparom vhod v klet. tretji lokal na desni strani.

V našo družbo vabimo vse, ki se zavedate, da je izbira naravnih izdelkov kljub njihovi prijaznosti do okolja -  v prvi fazi prava odločitev v prid našega zdravja. Certifikati (Gots, Fair trade, Bdih, Soil, Cruelty free, Fsc,..) potrjujejo, da so izdelki pridobljeni na okolju prijazen način, s spoštovanjem narave in vseh živih bitij, proizvajalci in vsi, ki sodelujejo v procesu poslovanja pa se zavedajo visoke družbene odgovornosti.

Le izdelek, ki je proizveden na ljudem in okolju prijazen način od surovine do končnega produkta, je lahko brez škodljivih sestavin, ter tako popolnoma zdrav in naraven za uporabnika teh izdelkov.

V ponudbi boste našli naravno negovalno in dekorativno kozmetiko, 100% organska olja, modni ekološki nakit, oblačila in izdelke za dom iz ekološkega bombaža, ročno narejene naravne svečke, super prehrano, karafe za revitalizacijo vode, ekološka čistila ter pod našo lastno blagovno znamko Naturna v Sloveniji izdelane naravne izdelke za zdravo spanje (ležišča, vzglavniki, posteljnina, odeje, ...).

Preverite tudi:
 
Pomoč pri nakupu
info@zelenatrgovina.si
 
Obročno plačevanje
z Diners / NLB kartico
 
Garancija
na zadovoljstvo

8