BTC, Ljubljana, hala A- klet, tel.: 01 810 90 32  email:info@zelenatrgovina.si

Zelena trgovina Default welcome msg!

pon-sob od 9h do 18h.  
Trgovina je začasno odprta od
Košarica (0 izdelkov)

V nakupovalni košari ni artiklov.

Pajac Barcelona 100% lan

96,00 €

Na zalogi

Hiter predogled

Oblačila se izdelujejo sproti - po prednaročilih, zato je čakalna doba zanje odvisna od sezone, zasedenosti proizvodnje ter zaloge materialov.


Določeni izdelki so že na zalogi v naši trgovini v BTC, Ljubljana. Zaradi prevelikega števila raznovrstnih oblačil, v res pestri barvni paleti ter različnih velikostih, žal niti prostorsko ne zmoremo imeti vseh na zalogi. Naš namen je, da vam ponudimo raznovrstno ponudbo naravnih, ekoloških izdelkov - a v butičnih količinah.


Odpiramo naročilo za oblačila Notperfectlinen. Naročila bomo zbirali do 21.2.. Ob plačilu po predračunu, vam priznamo 8% popust.


Trenutni čas dobave je 3-4 tedne. V času sezone (pomlad, poletje) je čas dobave 6-8 tednov.


Vsako oblačilo si lahko izberete v katerikoli barvi in velikosti.


Oblačilo na fotografiji v barvi Petrol blue.

* Obvezna polja

96,00 €

Oblačilo je ročno izdelano v majhnem studiju na Litvi. Izdelujejo jih v majhnih količinah predhodno opranega lanu, ki ga pridelujejo in izdelujejo njihovi lokalni proizvajalci tkanin. Postopek izdelave teh predmetov zahteva čas in trud, tudi zato, ker so oblačila dvojno oprana še tudi potem, ko so že izdelana. Šele po takšnem postopku namreč dosežejo dodatno mehkobo in naravne gubice tkanine.

Oblačilo je:
- izdelano iz Oeko-Tex-ovega 100-odstotnega lanu- pridelanega na Litvi, ki zagotavlja izpolnjevanje družbeno in ekoloških zahtev.
Lanena tkanina je srednje teže (185 g).

Oblačila je precej težko fotografirati, da imajo natančno izpostavljenost barve - včasih gube na materialu pogosto ujamejo nepričakovano svetlobo in kažejo na tisoče senc v različnih položajih in določenih odtenkih. Dejanske barve se lahko razlikujejo tudi zaradi ločljivosti računalnika in barvnih omejitev.

VZDRŽEVANJE:
- nežno, strojno pranje

- likanje po potrebi na srednje visoki temperaturi

- ni priporočljivo sušenje v sušilnem stroju

Družinska blagovna znamka Not perfect linen s svojimi lanenimi izdelki zagotavlja kakovost, spodbuja preglednost, uveljavljavlja trajnostne prakse in etični pristop. Oblačila izdelujejo na podlagi prednaročil in hkrati proizvajajo v skladu s povpraševanjem. Na ta način se izognejo količini odpadkov in stoječim zalogam ter skladiščenju končnih izdelkov. Na ta način se izognejo množično proizvedenim količinam blaga. Izdelujejo izdelke, ki vključujejo leta pridobljenih spretnosti, strasti, predanosti in iskrenosti.

Popolnoma so posvečeni premišljenemu ustvarjanju / izdelavi postopka. Trudijo se, da se izognejo programiranim strojem ali drugi nečloveški pomoči in poskušajo uporabiti kar največ človeških resursov v celotnem procesu. Na ta način zagotavljajo samo resnično ročno izdelane izdelke. Zaradi tega je proces izdelave počasen ter do same izvedbe končnega izdelka traja več časa, vendar upajo, da tudi njihove stranke motivira, da bi našli zadovoljstvo pri počasnem ter premišljenem nakupu in počasnem bivanju.

Trdno verjamejo, da so izbrano Oeko-tex certificirano platno domačih proizvajalcev, preprosti kosi oblačil, ki običajno ustrezajo vsem starostnim obdobjem, oblikam in velikostim, ljubek ter ohlapen in sproščen videz izdelka, njihova moč in najboljše, kar lahko ponudijo svojim strankam. Izogibajo se vsem, kar ni bistveno za oblačilo (zapleteni kosi, neprimerno prileganje telesu, zadrge, presežne podrobnosti itd.), Pri čemer je prednost namenjena čistemu in vsestranskemu izgledu.

Napišite svoj komentar

Napisali boste oceno za: Pajac Barcelona 100% lan

Kako si ocenil ta artikel? *

  1 točka 2 točki 3 točke 4 točke 5 točke
Ocena

Obiščite nas v LJ, BTC-hala A-klet (lokal 35), tel: 01 8109032

vhod A6- iz parkirišča med tržnico in Sparom vhod v klet. tretji lokal na desni strani.

V našo družbo vabimo vse, ki se zavedate, da je izbira naravnih izdelkov kljub njihovi prijaznosti do okolja -  v prvi fazi prava odločitev v prid našega zdravja. Certifikati (Gots, Fair trade, Bdih, Soil, Cruelty free, Fsc,..) potrjujejo, da so izdelki pridobljeni na okolju prijazen način, s spoštovanjem narave in vseh živih bitij, proizvajalci in vsi, ki sodelujejo v procesu poslovanja pa se zavedajo visoke družbene odgovornosti.

Le izdelek, ki je proizveden na ljudem in okolju prijazen način od surovine do končnega produkta, je lahko brez škodljivih sestavin, ter tako popolnoma zdrav in naraven za uporabnika teh izdelkov.

V ponudbi boste našli naravno negovalno in dekorativno kozmetiko, 100% organska olja, modni ekološki nakit, oblačila in izdelke za dom iz ekološkega bombaža, ročno narejene naravne svečke, super prehrano, karafe za revitalizacijo vode, ekološka čistila ter pod našo lastno blagovno znamko Naturna v Sloveniji izdelane naravne izdelke za zdravo spanje (ležišča, vzglavniki, posteljnina, odeje, ...).

Preverite tudi:
 
Pomoč pri nakupu
info@zelenatrgovina.si
 
Obročno plačevanje
z Diners / NLB kartico
 
Garancija
na zadovoljstvo

8