Zelena trgovina Default welcome msg!

Košarica (0 izdelkov)

V nakupovalni košari ni artiklov.

Nedrček iz ekološkega bombaža comfort I

68,00€

Na zalogi

Hiter predogled

Nedrček Natur Comfort I je najboljša alternativa klasičnemu podloženemu nedrčku. Notranja in zunanja podloga iz eko bombaža. Sintetična medvloga klasičnega nedrčka je nadomeščena s 100 % eko polnilom. Košarica je oblikovana. Za optimalno prileganje telesu so uporabljene plastične opore. Nedrček odlikuje udobje, funkcionalnost in eleganca.

* Obvezna polja

68,00€

Tkanine imajo GOTS certifikat.

Gre za prve tovrstne izdelke na tržišču. Odlikuje jih največji odstotek uporabljenih ekoloških materialov, obenem pa ohranjajo funkcionalnost, udobje in estetiko. Zasnovani so po ajurvedskih načelih in proizvedeni v etičnih okoliščinah. Za Terrasleep jih je oblikovala Alenka Stopar.

Kolekcijo ekoloških nedrčkov sestavljajo trije različni modeli Natur Comfort I, II in III.

NE SPREMINJAJO LEGE IN OBLIKE DOJK
ZRAČNI – DOJKE SE NE PREGREVAJO
NE ZAPIRAJO LINFNIH IN ENERGETSKIH POTI
UDOBNI IN FUNKCIONALNI
ESTETSKI IZGLED
EKO BOMBAŽ IN KONOPLJA

Nedrček je dizajniran in šivan v Sloveniji.

Proizvajalec: TERRASLEEP, Srečko Berce s.p., Volča 25, 4223 Poljane nad Škofjo Loko

Napišite svoj komentar

Napisali boste oceno za: Nedrček iz ekološkega bombaža comfort I

Kako si ocenil ta artikel? *

  1 točka 2 točki 3 točke 4 točke 5 točke
Ocena

Obiščite nas v LJ, BTC-hala A-klet (lokal 35), tel: 01 8109032

vhod A6- iz parkirišča med tržnico in Sparom vhod v klet. tretji lokal na desni strani.

V našo družbo vabimo vse, ki se zavedate, da je izbira naravnih izdelkov kljub njihovi prijaznosti do okolja -  v prvi fazi prava odločitev v prid našega zdravja. Certifikati (Gots, Fair trade, Bdih, Soil, Cruelty free, Fsc,..) potrjujejo, da so izdelki pridobljeni na okolju prijazen način, s spoštovanjem narave in vseh živih bitij, proizvajalci in vsi, ki sodelujejo v procesu poslovanja pa se zavedajo visoke družbene odgovornosti.

Le izdelek, ki je proizveden na ljudem in okolju prijazen način od surovine do končnega produkta, je lahko brez škodljivih sestavin, ter tako popolnoma zdrav in naraven za uporabnika teh izdelkov.

V ponudbi boste našli naravno negovalno in dekorativno kozmetiko, 100% organska olja, modni ekološki nakit, oblačila in izdelke za dom iz ekološkega bombaža, ročno narejene naravne svečke, super prehrano, karafe za revitalizacijo vode, ekološka čistila ter pod našo lastno blagovno znamko Naturna v Sloveniji izdelane naravne izdelke za zdravo spanje (ležišča, vzglavniki, posteljnina, odeje, ...).

Preverite tudi:
 
Pomoč pri nakupu
info@zelenatrgovina.si
 
Obročno plačevanje
z Diners / NLB kartico
 
Garancija
na zadovoljstvo

8