BTC, Ljubljana, hala A- klet, tel.: 01 810 90 32  email:info@zelenatrgovina.si

Zelena trgovina Default welcome msg!

pon-sob od 9h do 18h.  
Trgovina je začasno odprta od
Košarica (0 izdelkov)

V nakupovalni košari ni artiklov.

Unisex TS ekološki bombaž People Tree Turtle

49,00 €

Na zalogi

Hiter predogled

Unisex majica s kratkimi rokavi iz 100% certificiranega ekološkega bombaža izdelanega po načelih pravične trgovine.


 

* Obvezna polja

49,00 €

People Tree - je prva organizacija, ki je pridobila GOTS (Global Organic Textile Standard), ki zagotavlja, da je celotna oskrbovalna veriga skladna z ekološkimi in Fairtrade standardi. Uporabljajo ekološki in fairtrade bombaž, za barvanje uporabljajo naravne in varne barve. V izdelke vključujejo materiale, ki jih pridobijo lokalno iz narave ali jih reciklirajo. Tkejo ročno in izdelke transportirajo po morju, ne z letali. 

Blagovna znamka People Tree ima zlati etični standard, ki je najvišji Fair Trade standard, ki ga lahko neko podjetje prejme.  WFTO certificikat preverja zavezanost pravični trgovini prek medsebojnih pregledov in neodvisnih neodvisnih revizij.

10 standardov poštene, pravičine trgovine, ki jih v podjetju People Tree spoštujejo, odkar so leta 1991 pričeli z delovanjem:


   

Proizvajalec: Bulus Socks. Dobavitelj: Buna zadruga za razvoj in izobraževanje.

People Tree v sodelovanju z BBC Earth:

Napišite svoj komentar

Napisali boste oceno za: Unisex TS ekološki bombaž People Tree Turtle

Kako si ocenil ta artikel? *

  1 točka 2 točki 3 točke 4 točke 5 točke
Ocena

Obiščite nas v LJ, BTC-hala A-klet (lokal 35), tel: 01 8109032

vhod A6- iz parkirišča med tržnico in Sparom vhod v klet. tretji lokal na desni strani.

V našo družbo vabimo vse, ki se zavedate, da je izbira naravnih izdelkov kljub njihovi prijaznosti do okolja -  v prvi fazi prava odločitev v prid našega zdravja. Certifikati (Gots, Fair trade, Bdih, Soil, Cruelty free, Fsc,..) potrjujejo, da so izdelki pridobljeni na okolju prijazen način, s spoštovanjem narave in vseh živih bitij, proizvajalci in vsi, ki sodelujejo v procesu poslovanja pa se zavedajo visoke družbene odgovornosti.

Le izdelek, ki je proizveden na ljudem in okolju prijazen način od surovine do končnega produkta, je lahko brez škodljivih sestavin, ter tako popolnoma zdrav in naraven za uporabnika teh izdelkov.

V ponudbi boste našli naravno negovalno in dekorativno kozmetiko, 100% organska olja, modni ekološki nakit, oblačila in izdelke za dom iz ekološkega bombaža, ročno narejene naravne svečke, super prehrano, karafe za revitalizacijo vode, ekološka čistila ter pod našo lastno blagovno znamko Naturna v Sloveniji izdelane naravne izdelke za zdravo spanje (ležišča, vzglavniki, posteljnina, odeje, ...).

Preverite tudi:
 
Pomoč pri nakupu
info@zelenatrgovina.si
 
Obročno plačevanje
z Diners / NLB kartico
 
Garancija
na zadovoljstvo

8