BTC, Ljubljana, hala A- klet, tel.: 01 810 90 32 email: info@zelenatrgovina.si
PON - SOB od 10h do 18h 
Košarica (0 izdelkov)

V nakupovalni košari ni artiklov.

Naravna in zdrava darilaŽelite svojim najbližjim letos podariti nekaj posebnega?

Običajno je najtežje kupiti darilo prav za svoje najbližje. Darilo zanje zahteva nekoliko bolj premišljen nakup, saj želimo z njim res izkazati neko posebno pozornost, zahvalo, ljubezen,…

 Večina ljudi si želi prejeti v dar neko uporabno in trajno darilo, ki ga bo še dolgo časa spominjalo na tisto osebo, ki mu je darilo poklonilo.

 "Dobri prijatelji so dobri za zdravje" pravi Irwin Sarason.

In z naravnim, zdravim in lepim darilom lahko to misel še nekoliko nadgradimo.  

S podarjenim eko izdelkom iz naše ponudbe ne le, da boste podarili visoko kakovosten izdelek, ki je zdrav in naraven, takšno darilo ima dosti večjo razsežnost. Vsi izdelki na tej strani imajo namreč enega ali več certifikatov, ki potrjujejo, da so izdelki pridobljeni na okolju prijazen način, s spoštovanjem narave in vseh živih bitij. Proizvajalci in vsi, ki sodelujejo v procesu poslovanja pa se zavedajo visoke družbene odgovornosti.

Ljubitelji zdravega življenja in ekološko osveščeni ljudje bodo še posebej znali ceniti tovrstno darilo in s takšno izbiro jih zagotovo ne boste razočarali. Oglejte si ponudbo daril:

do 10€

od 11€ do 20€

od 21€ do 50€

Darila kozmetika

Darila za otroke

Darila za ženske

Darila za moške

Če pa ste ob oblici ponudbe v zadregi, katero darilo izbrati, vam svetujemo, da podarite DARILNI BON, s katerim bodo lahko sami izbrali naravni izdelek. ki ga bodo najbolj želeli.

Kako podarim darilni bon?

Kliknite TUKAJ in si izberite vrednost darilnega bona. Po opravljenem nakupu bomo vam ali obdarjencu po pošti poslali darilni bon in kodo, ki jo prejemnik darila vpiše na koncu opravljenega nakupa na naši strani. 

Naj bo letos vaše darilo zdravo, prijazno in dobro za vse.

 
Pomoč pri nakupu
info@zelenatrgovina.si
 
Obročno plačevanje
z Diners / NLB kartico
 
Garancija
na zadovoljstvo

8