BTC, Ljubljana, hala A- klet, tel.: 01 810 90 32 email: info@zelenatrgovina.si
PON - SOB od 10h do 18h 
Košarica (0 izdelkov)

V nakupovalni košari ni artiklov.

''Narava je naša mati, naš vir življenja, in verjamem, da nam daje vse, kar potrebujemo. Le prisluhniti ji moramo ter živeti in ustvarjati v harmoniji z njo. Tečaji zeliščarstva, srečanje z zdravilko v Belizeju in obisk Indije so mi pred leti odprli vrata v čudoviti svet aromaterapije, opojnih eteričnih olj, osnovnih olj in hidrolatov ter njihovega delovanja. In zdaj sem neizmerno vesela, da lahko te božanske darove narave delim z vami v obliki kolekcije AMALU. Gre za resnično 100-odstotno naravno, ekološko, presno in vegansko kozmetiko, narejeno iz skrbno izbranih sestavin, ki je prijazna nam vsem – tako ljudem, živalim kot okolju.'' Maja Šantl, ustanoviteljica in lastnice znamke Amalu

100% naravno, ekološko in etično ter ljudem, živalim in okolju prijazno

  • Vse sestavine v naših izdelkih so popolnoma naravne in ekološke, pridobljene v skladu z evropskimi standardi za ekološko kmetovanje in kozmetiko Soil Association, Organic Farmers & Growers ali ECOCERT.
  • Vse sestavine so najčistejše kakovosti in tako primerne tudi za aromaterapevtske namene.
  • Vsi izdelki so izključno rastlinskega izvora in primerni za vegane. Niso testirani na živalih in so prijazni do ljudi, živali in okolja.
  • Sestavine, ki prihajajo iz držav tretjega sveta, so bile pridobljene v sklopu pravične trgovine in družbeno odgovornih projektov naših proizvajalcev.
  • Ponosni smo, da večinoma sodelujemo neposredno s proizvajalci olj, eteričnih olj in hidrolatov, kar pomeni, da je veriga od pridelave do nas zelo kratka, sledljivost in kakovost pa zagotovljeni.
  • Posebno vijolično steklo, ki prepušča samo vijolični – zdravilni – spekter svetlobe, varuje vsa naša dragocena olja, masla, eterična olja in hidrolate pred škodljivi učinki svetlobe, ohranja njihove naravne učinkovine in podaljša rok trajanja.
  • Naša embalaža je minimalna in povsem okolju prijazna. Je 100% reciklirna, saj je steklena, opremljena z etiketami iz ekološkega papirja s FSC certifikatom ter pokrovčki in vložki iz reciklirne plastične mase.

Za ogled izdelkov klikni TUKAJ

 
Pomoč pri nakupu
info@zelenatrgovina.si
 
Obročno plačevanje
z Diners / NLB kartico
 
Garancija
na zadovoljstvo

8