BTC, Ljubljana, hala A- klet, tel.: 01 810 90 32 email: info@zelenatrgovina.si
PON - SOB od 10h do 18h 
Košarica (0 izdelkov)

V nakupovalni košari ni artiklov.

Ličila Lily Lolo so večkrat nagrajena mineralna ličila. Dosegla so kultni status ličil, ki so naravna, ki harmonizirajo, so brez kemikalij in so narejena na popolnoma mineralni, naravni bazi. Vsak produkt je brez vsebnosti težkih kovin, barvil in polnil. Izdelki imajo celo antibakterijske sposobnosti, ki pomagajo koži, da ponovno vzpostavi ravnovesje. Podlage, pudri in bronzerji zagotovijo ženskam gladko, popolnoma brezhibno kožo, po kateri vse tako hrepenimo.  Živahna senčila imajo ulimativno obstojno moč in poudarijo vašo lepoto. Preizkusite jih.
                                       
Kdo je Maja Šantl? Ustanoviteljica blagovne znamke naravne, ekološke kozmetike AMALU, prek katere osvešča in izobražuje ljudi o aromaterapiji in številnih možnostih njene uporabe v vsakdanjem življenju. Sodeluje z različnimi mediji, za katere pripravlja prispevke o aromaterapiji, posveča se individualnim svetovanjem ter izdelavi presne, ekološke aroma kozmetike. Je neumorna raziskovalka življenja in različnih duhovnih tradicij, ki se ljubiteljsko ukvarja z jogo in tai chijem, strastno eksperimentira v kuhinji in je zaljubljena v naravo, njeno lepoto in neverjetno moč.

V naši trgovini in pri našim kupcih so njeni izdelki izjemno priljubljeni in cenjeni, zato smo še posebej ponosni in veseli, da lahko peščico njenega znanja in izkušenj delimo tudi z vami. Presenečeni boste, koliko zdravstvenih in lepotnih težav se da rešiti na precej hiter in posebej pomembno NARAVEN NAČIN

Poglej proste termine za prijavo in se prijavi>>

 
Pomoč pri nakupu
info@zelenatrgovina.si
 
Obročno plačevanje
z Diners / NLB kartico
 
Garancija
na zadovoljstvo

8