BTC, Ljubljana, hala A- klet, tel.: 01 810 90 32 email: info@zelenatrgovina.si
PON - SOB od 10h do 18h 
Košarica (0 izdelkov)

V nakupovalni košari ni artiklov.

Priporočamo

V tej kategoriji so raznovrstni izdelki mojih poslovnih partnerjev, ki jih z veseljem uporabljam sama in jih vedno rade volje priporočam tudi drugim.

Izdelujejo ali uvažajo jih moji prijatelji oziroma poslovni partnerji, s katerimi sodelujem že vrsto let. Jim zaupam in kar je najpomembneje, se lahko nanje vedno zanesem. Zatorej tudi lahko rečem, da njihove izdelke poznam (mnoge od njih, razen otroških ;)) tudi sama z veseljem uporabljam), nekatere sicer prodajamo tudi v naši trgovini, določene pa lahko najdete le na njihovih spletnih straneh. 

Ker so poslovni partnerji, ki delujejo po načelih in vrednotah, ki jih sama izjemno cenim. So delovni, vredni zaupanja in izdelujejo ali prodajajo izdelke, za katere je dobro, da jih najdemo tudi na slovenskih spletnih policah, saj dajejo in prinašajo mnogo več, kot premnogi izdelki v vsej tej poplavi masovne instant ponudbe.

Ker je enostavno preveč dela, da vnašam vse te izdelke v našo spletno trgovino in tudi ni smiselno, da se obračunavajo stroški in cene 2x, vas vabim, da kliknete na njihove spletne strani in naročite direktno kar pri njih. Vsak izmed nas - s svojim specifičnim programom - namreč pripomore k boljši, bolj zdravi, ekološko naravnani ter vsekakor alternativni ponudbi v primerjavi s konvencionalnimi in sintetičnimi izdelki, ki so jih police v vseh trgovinah prepolne.

Če pa boste izvedli naročilo - tukaj iz naše spletne strani - pa če lahko, v opombo samo napišite, da ste jih zasledili na Zeleni trgovini :). Da mi bo kdo dal za kakšen ''kafe'', ko se zopet srečamo :).

Hvala vam.

Sandra Klemenc

Več ponudnikov izdelkov in storitev, najdete tudi v katalogu SLO manjših podjetnikov, obrtnikov, organizacij in društev >> , ki sem ga ob 10. obletnici Zelene trgovine podarila vsem ''soborcem'' v poslovnem svetu, za spodbujanje dobrih poslovnih praks in kot DARILO za vse zavedne in zavestne potrošnike. 

V svojem imenu in imenu vseh, se vam zahvaljujem za podporo ob izbiri naših izdelkov ali storitev.

  

Za ta izbor ni na voljo nobenega artikla.

 
Pomoč pri nakupu
info@zelenatrgovina.si
 
Obročno plačevanje
z Diners / NLB kartico
 
Garancija
na zadovoljstvo

8