BTC, Ljubljana, hala A- klet, tel.: 01 810 90 32 email: info@zelenatrgovina.si
PON - SOB od 10h do 18h Recimo NE ponovnim omejitvam dela >>
Košarica (0 izdelkov)

V nakupovalni košari ni artiklov.

 

Raw Gaia je proizvajalec naravne presne kozmetike, ki je ljubiteljem zdravega življenja prvi ponudil živo, presno kozmetiko za nego kože. Kakovost Raw Gaia kozmetike ne izhaja namreč le iz sestavin, ki jih uporablja v svoji kozmetiki, ampak tudi iz načina njihove priprave. Vse rastline, ki jih Raw Gaia uporablja v svoji kozmetiki, so obdelane pri nizkih temperaturah s postopkom hladnega stiskanja, ki pridobljenim sestavinam omogoča, da ohranijo vse blagodejne učinke rastlin in ostanejo žive. 

Vse sestavine Raw Gaia kozmetike pa odlikujejo tudi druge odlične lastnosti: so biološke in veganske ter prežete z eteričnimi olji in cvetnimi vodami najvišjih kakovosti. 

Presni izdelki Raw Gaia imajo čudovito sposobnost vlaženja, poživljanja in regeneriranja, saj so narejeni iz popolnoma čistih in živih ter najbolj hranljivih in lepotilnih sestavin za nego kože, ki nam jih ponuja narava. Kozmetični izdelki, narejeni iz naravnih sestavin, so neprimerljivo bolj učinkoviti kot katerikoli termično obdelani, kemični ali umetni vlažilni pripravki. 

Zakaj so izdelki za nego kože Raw Gaia živi?

Nega kože s presnimi izdelki je najboljša, saj tako sestavine obdržijo vso življenjsko energijo, antioksidante, minerale, vitamine in esencialne maščobne kisline izvornih sestavin. In le izdelki s takimi lastnistmi koži lahko nudijo popolno nego in hranilnost najvišje kakovosti. 

To se kaže tako;

  • - Življenjska energija v sestavinah je visoko hranilna in deluje blagodejno
  • - Antioksidanti se kot lovilci prostih radikalov borijo proti poškodbam kože in obenem blagodejno delujejo na poškodovana tkiva
  • - Minerali imajo ključen vpliv na lepoto kože, las in nohtov. Žveplo na primer kot ključni sestavni del kolagena in vezivnega tkiva, tkivu daje elastičnost in fleksibilnost
  • - Vitamini A, C in E kožo vlažijo in blažijo
  • - Esencialne maščobne kisline pomagajo iz tkiva odstranjevati strupe.

Če sestavine v postopku obdelave segrejemo nad 40 stopinj Celzija, večino antioksidantov, mineralov in vitaminov ter seveda življenjske energije uničimo. Zato proces obdelave sestavin kozmetike Raw Gaia poteka pri nižjih temperaturah, saj se le tako ohrani kakovost in hranilnost sestavin. Izdelki Raw Gaia so izjemno učinkoviti ravno zato, ker so sestavine pridobljene s t.i. postopkom hladnega stiskanja, ker so 100% biološke, naravne in presne ter prežete z eteričnimi olji najvišjih kakovosti. To dokazujejo števila pričanja zadovoljnih uporabnikov kozmetike Raw Gaia, ki pravijo, da je njihova koža z uporabo izdelkov Raw Gaia postala mehkejša, madeži na koži so izginili, težave z ekcemi so izginile, ipd,..

Kozmetika Raw Gaia združuje naslednje dobre lastnosti: 

Preverjeno biološka: Raw Gaia uporablja le biološko pridelane in divje rastline. Po najboljših močeh se trudi, da bi rastline pridobili s pravično trgovino, ki pridelovalcem omogoča pravično plačilo za svoje delo. Sestavini pridobljeni s pravično trgovino, sta na primer hladno stiskano kakavovo maslo in na soncu sušena zelena glina. 

Veganska: Kozmetika Raw Gaia je veganska. Društvo veganov (The Vegan Society) ji je podelilo certifikat, da njeni izdelki niso bili testirani na živalih. Poleg tega Raw Gaia svojim dobaviteljem sestavin neprestano gleda pod prste, da tudi sami ne bi izvajali testov na živalih. Izdelki Raw Gaia imajo certifikat prijaznih izdelkov do živali (cruelty free), ki zagotavlja da se v celotnem postopku izdelave izdelka ni testiralno na živalih tako s strani podjetja kot tudi laboratorijev ali dobaviteljev surovin. 

Presna: Kozmetika Raw Gaia je izključno presna. Proces pridelave sestavin poteka pri temperaturah, nižjih od 40 stopinj Celzija, pri čemer ročno izdelana hranila za nego kože obdržijo vso življenjsko moč, antioksidante, vitamine, minerale in esencialne maščobne kisline izvornih sestavin, ki blagodejno vplivajo na kožo, jo vlažijo in obnavljajo.

Etični marketing: V Raw Gaii so uvedli t.i. etični marketinški pristop k lepoti in staranju. Pri predstavljanju izdelkov so opustili omenjanje izrazov o delovanju proti staranju kože, gubam, pomlajevanju ipd,..Skrbno so pregledali svoje publikacije in odstranili vse, kar bi lahko zbujalo občutke negotovosti, 

 
Pomoč pri nakupu
info@zelenatrgovina.si
 
Obročno plačevanje
z Diners / NLB kartico
 
Garancija
na zadovoljstvo

8