BTC, Ljubljana, hala A- klet, tel.: 01 810 90 32 email: info@zelenatrgovina.si
PON - SOB od 10h do 18h 
Košarica (0 izdelkov)

V nakupovalni košari ni artiklov.

roze

Alergijski rinitis ali po domače- seneni nahod je resnično lahko prava nadloga. Narava je v polnem razcvetu, vi pa njene čudovite stvaritve lahko opazujete le od daleč, saj so vaše dihalne poti zamašene, oči se vam solzijo, iz nosa teče in kihanje se kar ne neha. Na žalost je tako, a pri senenem nahodu velja, da je resnično najboljša preventiva. Preberite recepte iz domače lekarne.

komar                                                                                                                                      

Eterična olja kot naravni repelenti- Poletni dnevi so tukaj in z njimi tudi vsa živa bitja, ki jih pozimi ni. Tako majhna, pa tako zoprno lahko ugriznejo ali pičijo! A so del narave, naravnega ekosistema, zato jih moramo sprejeti, seveda pa to ne pomeni, da se pred njimi ne smemo zaščititi. In kot pravi rek, boljša je preventiva kot kurativa. Kako se lahko zavarujete pred piki in nega po njih na naraven način brez uporabe dražilnih snovi, ki so pravzaprav insekticidi?

Naravna nega za sončenje

Zaradi tanjšanja ozonskega plašča so sončni žarki vedno močnejši in vedno bolj škodljivi, zaščitna sredstva pred soncem pa vedno bolj agresivna in koži neprijazna. S pomočjo aromaterapije ter uporabe hladno stiskanih olj in masel ter eteričnih olj lahko kožo tudi poleti negujemo na povsem naraven način. Brez škodljivih učinkov za zdravje, živali ali okolje. Z olji in masli do lepe polti pred sončenjem in nega telesa po sončenju. Preberite.

Z aromaterapijo proti celulitu

Celulit je kozmetična težava, ki danes prizadane večino žensk ne glede na postavo in težo. Dejavniki za njegov nastanek so med seboj povezani, zato je k odpravljanju potrebno pristopiti celostno. Poleg gibanja, zdrave, uravnotežene prehrane in pitja dovolj tekočine vam pri tem lahko na povsem naraven način pomaga aromaterapija. Preverite kako.

Z olji nad pigmentna znamenja

V aromaterapiji poznamo več olj in eteričnih olj, ki so učinkovita pri odpravljanju pigmetnih znamenj, ki nastanejo zaradi poškodbe kože s sončenjem. Pogostejša so v starosti, pri ljudeh s svetlejšo kožo in tistih, ki so veliko časa izpostavljeni soncu. Preberite katera olja.

 
Pomoč pri nakupu
info@zelenatrgovina.si
 
Obročno plačevanje
z Diners / NLB kartico
 
Garancija
na zadovoljstvo

8