Zelena trgovina Default welcome msg!

Košarica (0 izdelkov)

V nakupovalni košari ni artiklov.

Steklena slamica Calamus
Steklena slamica Calamus

8,90€

Na zalogi

Hiter predogled

Vrtninec je naravni fenomen in temelj za dizajn steklene slamice Calamus. V notranjosti ozke slamice so spiralne zareze, zaradi katerih se tekočina, ki steče skoznjo, močno zavrtinčni. ot lahko opazimo v naravi (tornado, valovi v oceanu, divje reke), vrtinec poveča stopnjo energije. Oblika nežne strukture ročno pihane slamice izhaja iz razmerij zlatega reza. Za lažje čiščenje je priložena praktična ščetka. Za otroke starejše od 6 let.

Kaskadna oblika temelji na prvih šestih številih znamenitega Fibonaccijevega zaporedja in okroglina za zaprtje pa izhaja iz premera Zemlje in lune. Na izbiro različne velikosti, najbolj priljubljena je z volumnom 1,3 litra in zlato rožo življenja.

Simboli in afirmacije: Simboli so že od nekdaj sesavni del kultur sveta. Če želimo razumeti moč simbolov, se moramo zavedati, da vsak vsebuje edinstveno notranjo resonanco oz. vibracijo. Ta se lahko prenaša prek besed v obliki afirmacij, prek grafičnih simbolov, matematike ali zvoka. Kaže, da je voda medij, ki lahko prepozna in ohrani različne vrste informacij, vibracij in resonanc er je zmožna to ''informacijsko vsebino'' tudi prenašati. 

Blagovni znamki Nature's Design in TC energy design sta zasnovani v Švici. Izhajata iz dognanj japonskega znanstvenika dr. Masaru Emota, ki že desetletja proučuje vodo in spoznava njene sposobnosti.

Splošne informacije:

Oblika in velikost- pri izdelkih tradicionalnega steklopihaštva lahko pride zaradi individualnega postopka izdelave do rahlih odstopanj v dimenziji in teži.

Čiščenje- priporočljivo jih je čistiti ročno. V primeru madežev na steklo lahko uporabimo blag detergent ali citronsko kislino (npr. limonin sok). Nežno čiščenje ne poškoduje simbola Roža življenja. Izdelke brez simbola in brez afirmacij lahko peremo v pomivalnem stroju. Na podlagi lastnih raziskav po metodi dr. Emota so v Švici ugotovili, da se voda odziva tudi na oblike. Najlepše se voda strukturira v posodah naravnih oblik, ki izhajajo iz zlatega reza. Tako so nastale karafe, kozarci in drugi izdelki Nature's Design in TC energy design. Zadovoljne stranke na vseh koncih sveta in rezultati laboratorijskih raziskav že leta jamčijo, da so izdelki Nature's Design in TC energy design resnično vrhunski. Že več kot desetletje so jih najdemo v več kot 30 državah sveta.

Napišite svoj komentar

Napisali boste oceno za: Steklena slamica Calamus

Kako si ocenil ta artikel? *

  1 točka 2 točki 3 točke 4 točke 5 točke
Ocena

Obiščite nas v LJ, BTC-hala A-klet (lokal 35), tel: 01 8109032

vhod A6- iz parkirišča med tržnico in Sparom vhod v klet. tretji lokal na desni strani.

V našo družbo vabimo vse, ki se zavedate, da je izbira naravnih izdelkov kljub njihovi prijaznosti do okolja -  v prvi fazi prava odločitev v prid našega zdravja. Certifikati (Gots, Fair trade, Bdih, Soil, Cruelty free, Fsc,..) potrjujejo, da so izdelki pridobljeni na okolju prijazen način, s spoštovanjem narave in vseh živih bitij, proizvajalci in vsi, ki sodelujejo v procesu poslovanja pa se zavedajo visoke družbene odgovornosti.

Le izdelek, ki je proizveden na ljudem in okolju prijazen način od surovine do končnega produkta, je lahko brez škodljivih sestavin, ter tako popolnoma zdrav in naraven za uporabnika teh izdelkov.

V ponudbi boste našli naravno negovalno in dekorativno kozmetiko, 100% organska olja, modni ekološki nakit, oblačila in izdelke za dom iz ekološkega bombaža, ročno narejene naravne svečke, super prehrano, karafe za revitalizacijo vode, ekološka čistila ter pod našo lastno blagovno znamko Naturna v Sloveniji izdelane naravne izdelke za zdravo spanje (ležišča, vzglavniki, posteljnina, odeje, ...).

Preverite tudi:
 
Pomoč pri nakupu
info@zelenatrgovina.si
 
Obročno plačevanje
z Diners / NLB kartico
 
Garancija
na zadovoljstvo

8