BTC, Ljubljana, hala A- klet, tel.: 01 810 90 32 email: info@zelenatrgovina.si
PON - SOB od 10h do 18h 
Košarica (0 izdelkov)

V nakupovalni košari ni artiklov.

9 NAJPOGOSTEJŠIH TEŽAV SLOVENCEV IN REŠITVE:

Mojca, 42 let, računovodkinja
"Rada spim na boku, vendar mi ležišče to onemogoča, zbujam se utrujena."

Verjetno imate neprimerno trdoto ležišča, zaradi česar prihaja pri spanju na boku do ukrivljenosti hrbtenice. Pri spanju na boku mora ležišče ustrezno podpreti telo, ker le tako ostane hrbtenica v ravni legi.

  Boštjan, 31 let, računalničar
"Imam težave z astmo in alergijo na pršice, pogosto se mi v postelji stanje še poslabša.''

Naša ležišča so iz naravnega latexa, ki je zalo zračen material in se hitro suši, zato je negostoljuben za pršice, saj za svoj razvoj potrebujejo vlažno okolje. Prevleka naj bo iz naravnega materiala, ker se na njej manj potimo, kot na sintetičnih materialih. Obstajajo tudi različne apreture proti pršicam, ki morajo biti na naravni osnovi, saj marsikatera kemična apretura uničuje pršice, vendar dokazano škodljivo vpliva tudi na ljudi.

Marko, 33 let, keramičar
"Imam težave s hrbtenico in 2-3 krat letno obiščem ortopeda. Bolečine, ki se mi pojavljajo v predelu križa so večinoma prisotne pri jutranjem vstajanju."

Med vašim delom ste veliko časa v prisiljeni drži in dvigujete bremena zato vaše telo med spanjem potrebuje pravilno podporo. Vsekakor svetujemo 7 consko ležišče, morda tudi s piramidicami. Ker pa imate večje težave s hrbtenico vas vsekakor vabimo v našo svetovalnico, kjer boste ležišča preizkusili in skupaj bomo našli rešitev za vaše težave.

Petra, 21 let, študentka
''Ne morem spati na boku, če si ne podložim kolen z vzglavnikom.''

Vzglavnik imate med koleni zato, da razbremenite pritisk na kolku, ker je vaše ležišče pretrdo. Priporočamo vam 7 consko ležišče, ki je v tem delu mehkejše zaradi česar se boki podajo v ležišče in ni pritiska na kolk, hrbtenica pa ostane v pravilni legi.

Angelca,64 let, upokojenka
''Ponoči se zbujam prepotena in ležišče ostaja vlažno, vendar me že v naslednjem trenutku zebe.''

Vzrok prekomernega potenja so seveda tudi spremembe, ki se v vaših letih pojavljajo v telesu. Nujno potrebujete ležišče iz naravnih materialov (jedro in prevleka), saj mora vpijati vaš pot in ga čim prej oddati v ozračje, kar je značilnost naših latex ležišč. Uporabite tudi ustrezno letveno dno, ker omogoča zračenje in pronicanje vlage.

Lidija, 28 let, samostojna podjetnica
"Med nama s partnerjem, spi v postelji tudi otrok. Ker spim pretežno na desnem boku čutim bolečine v ramenih in prsnem košu."

Ker spite vedno na boku, priporočam 7 consko ležišče s piramidicami, saj je površinsko mehkejše in ne čutite pritiskov. Za otroka, ki spi z vama bo to ležišče tudi na sredini ležišča zelo udobno. Zaradi zaščite ležišča priporočamo še pododejo.

Božidar, 49 let, kmet
"Z ženo imava zakonsko ležišče, ki je enake trdote, naročila sva ga po telefonu in zaupala oglasu... Meni odgovarja, ženi pa povzroča hude težave, ker ji je pretrdo. Najina teža in višina se precej razlikujeta."

Ležišče je eno izmed najpomembnejših dejavnikov. V postelji preživimo preveč časa, da bi se ob izbiri lahko neracionalno in kupovali cenena ležišča v supermarketih ali po telefonu. Obiščite našo svetovalnico, kjer vam bomo strokovno svetovali, izdelke boste lahko tudi preizkusili. Ker sta različnih konstitucij in spalnih navad potrebujeta različno trdoto ležišč, ker le individualna izbira nudi telesu optimalno oporo. Na žalost bi za dober spanec zaradi ležišča v enem kosu morali menjati celotno ležišče in ne le ženinega.

Darinka, 45 let, prodajalka
"Sem mati mladostnika, ki še raste in ima nemiren spanec. Kakšno ležišče priporočate?"

Zaradi spanja v različnih položajih bi vam priporočali izbiro našega 3 conskega ležišča, ki vam ga lahko izdelamo v poljubni širini in dolžini. Pri izbiri dolžine ležišča, pa moramo upoštevati priporočeno 15 cm razliko med telesno višino in ležiščem.

 Tone, 51 let, poklicni voznik
"Imam težave z vratnim delom hrbtenice. Kaj  mi svetujete?"

Priporočamo vam vzglavnik ERGO za razbremenitev vratnega dela  hrbtenice in 7 consko ležišče, ki vam zaradi različnih con omogoča popolno razbremenitev ostalega dela hrbtenice.

 
Pomoč pri nakupu
info@zelenatrgovina.si
 
Obročno plačevanje
z Diners / NLB kartico
 
Garancija
na zadovoljstvo

8