BTC, Ljubljana, hala A- klet, tel.: 01 810 90 32 email: info@zelenatrgovina.si
PON - SOB od 10h do 18h 
Košarica (0 izdelkov)

V nakupovalni košari ni artiklov.

Coway- vodni filter

1.500,00 €

Hiter predogled

Vodni aparat za čiščenje vode (eleganten, varčen, učinkovit)

Analize in raziskave: - Na 473 vodovodih v Sloveniji so bile odkrite nepravilnosti (Vir: Zdravstveni inšpektorat) - Redna dezinfekcija se izvaja na 57% oskrbovalnih območij (Vir: Ministrstvo za zdravje RS) - Oporečna voda je direktno povezana s prenosom bolezenskih stanj (Vir: WHO)

Zakaj Coway? - Coway je vodni aparat z največjim številom priznanj in certifikatov na Svetu - opravljenih je bilo več kot 1 milijon testov, v katerih je sodelovalo 370 raziskovalcev - Coway je najbolj zanesljiv filter za vodo v zgodovini certifikacije WQA - Aparat za vodo ima 6 filtrov in membran, ki iz vode odstranijo: * pesek, blato, rjo * klor, hlapne oganske spojine * bakterije, viruse in težke kovine (RO membrana je edina membrana, ki lahko odstrani kovine) * prašne delce, fine delce in ostale nečistoče * in preprečijo razvoj bakterij in mikroorganizmov - S CoWay vodnimi filtri je čista voda dejstvo!

 

Kaj vse je vključeno v to ceno:

Preberite več o najbolj razvitem aparatu za čiščenje vode:

 

Voda v številkah (, )

 

 

 

 

 

 

 

 

         10 mg/l   

     

S CoWay vodnimi filtri je čista voda dejstvo!    

 

        

Filtracija vode                                                                                                                  

 

 

Predstavitev filtracije:

 

Testiranje in certificiranje delovanja sistema filtriranj Coway 

Ta sistem je preizkušen in certificiran s strani Združenja za kakovost vode po NSF/ANSI 42,53 in 58. Ta sistem je skladen z NSF/ANSI 42 za okus, vonj, estetski klor, NSF/ANSI 53 za VOC in NSF/ANSI 58 za redukcijo arzena (pentavalenta), barija, radija 226/228, kadmija, kroma (šestvalentnega), kroma (trivalentnega), svinca, selena in TDS.

 HEAD OFFICE www.coway.com (Seoul, Korea)

Zastopstvo in servis Slovenija Sheubrand d.o.o., Gozdna pot 1d, 1370 Logatec, 041 788 578

 

Napišite svoj komentar

Napisali boste oceno za: Coway- vodni filter

Kako si ocenil ta artikel? *

  1 točka 2 točki 3 točke 4 točke 5 točke
Ocena

Obiščite nas v LJ, BTC-hala A-klet (lokal 35), tel: 01 8109032

vhod A6- iz parkirišča med tržnico in Sparom vhod v klet. tretji lokal na desni strani.

V našo družbo vabimo vse, ki se zavedate, da je izbira naravnih izdelkov kljub njihovi prijaznosti do okolja -  v prvi fazi prava odločitev v prid našega zdravja. Certifikati (Gots, Fair trade, Bdih, Soil, Cruelty free, Fsc,..) potrjujejo, da so izdelki pridobljeni na okolju prijazen način, s spoštovanjem narave in vseh živih bitij, proizvajalci in vsi, ki sodelujejo v procesu poslovanja pa se zavedajo visoke družbene odgovornosti.

Le izdelek, ki je proizveden na ljudem in okolju prijazen način od surovine do končnega produkta, je lahko brez škodljivih sestavin, ter tako popolnoma zdrav in naraven za uporabnika teh izdelkov.

V ponudbi boste našli naravno negovalno in dekorativno kozmetiko, 100% organska olja, modni ekološki nakit, oblačila in izdelke za dom iz ekološkega bombaža, ročno narejene naravne svečke, super prehrano, karafe za revitalizacijo vode, ekološka čistila ter pod našo lastno blagovno znamko Naturna v Sloveniji izdelane naravne izdelke za zdravo spanje (ležišča, vzglavniki, posteljnina, odeje, ...).

Preverite tudi:
 
Pomoč pri nakupu
info@zelenatrgovina.si
 
Obročno plačevanje
z Diners / NLB kartico
 
Garancija
na zadovoljstvo

8