BTC, Ljubljana, hala A- klet, tel.: 01 810 90 32 email: info@zelenatrgovina.si
PON - SOB od 10h do 18h 
Košarica (0 izdelkov)

V nakupovalni košari ni artiklov.

Volnena deka WoolMe 130x200 Roberto stone blue

86,90 €

Hiter predogled

Priročna deka iz 100% volne, je brezčasno privlačna. Topla in mehka za idealno poležavanje in dremanje na kavču.  

Deka je tudi izjemno lepa dekoracija kateregakoli prostora v vašem stanovanju.

Dimenzija 130x200. Zračenje ali čiščenje v ekološki čistilnici.

Volnene odeje WoolMe so v družinskem podjetju, ki izdeluje lanene izdelke LinenMe, pričeli izdelovati šele nekaj let nazaj. Želeli so dopolniti svojo ponudbo lanenih dek z izdelki, ki bi bili primerni tudi za hladnejše zimske dni.

Iskali so kakovostne in izkušene pridelovalce volne, a so zaradi visokih cen vseh postopkov hitro obupali, saj bi bile končne cene izdelkov previsoke. Lastnica blagovne znamke, ki je po poklicu notranja oblikovalka in dezajnerka, je po letu in pol iskanja, našla ustrezne ljudi z znanjem, s katerimi so pričeli izdelovati volnene odeje visoke kvalitete, sodobnih in zanimivih modelov ter elegantnih modnih vzorcev in barv. Po skrbni izbiri in dolgih pogajanjih so tako sklenili tesno sodelovanje s tkalnico, ki posluje že od leta 1927 in ki omogoča popoln nadzor nad projektiranjem in izdelavo WoolMe izdelkov.

 

Napišite svoj komentar

Napisali boste oceno za: Volnena deka WoolMe 130x200 Roberto stone blue

Kako si ocenil ta artikel? *

  1 točka 2 točki 3 točke 4 točke 5 točke
Ocena

Obiščite nas v LJ, BTC-hala A-klet (lokal 35), tel: 01 8109032

vhod A6- iz parkirišča med tržnico in Sparom vhod v klet. tretji lokal na desni strani.

V našo družbo vabimo vse, ki se zavedate, da je izbira naravnih izdelkov kljub njihovi prijaznosti do okolja -  v prvi fazi prava odločitev v prid našega zdravja. Certifikati (Gots, Fair trade, Bdih, Soil, Cruelty free, Fsc,..) potrjujejo, da so izdelki pridobljeni na okolju prijazen način, s spoštovanjem narave in vseh živih bitij, proizvajalci in vsi, ki sodelujejo v procesu poslovanja pa se zavedajo visoke družbene odgovornosti.

Le izdelek, ki je proizveden na ljudem in okolju prijazen način od surovine do končnega produkta, je lahko brez škodljivih sestavin, ter tako popolnoma zdrav in naraven za uporabnika teh izdelkov.

V ponudbi boste našli naravno negovalno in dekorativno kozmetiko, 100% organska olja, modni ekološki nakit, oblačila in izdelke za dom iz ekološkega bombaža, ročno narejene naravne svečke, super prehrano, karafe za revitalizacijo vode, ekološka čistila ter pod našo lastno blagovno znamko Naturna v Sloveniji izdelane naravne izdelke za zdravo spanje (ležišča, vzglavniki, posteljnina, odeje, ...).

Preverite tudi:
 
Pomoč pri nakupu
info@zelenatrgovina.si
 
Obročno plačevanje
z Diners / NLB kartico
 
Garancija
na zadovoljstvo

8