BTC, Ljubljana, hala A- klet, tel.: 01 810 90 32 email: info@zelenatrgovina.si
PON - SOB od 10h do 18h 
Košarica (0 izdelkov)

V nakupovalni košari ni artiklov.


LILY LOLO MINERALNA LIČILA

16.03. SOBOTA DOPOLDNE OD 11.URE DALJE - mini ličenje ter posebna akcijska ponudba

Ličila Lily Lolo so večkrat nagrajena mineralna ličila. Dosegla so kultni status ličil, ki so naravna, ki harmonizirajo, so brez kemikalij in so narejena na popolnoma mineralni, naravni bazi. Vsak produkt je brez vsebnosti težkih kovin, barvil in polnil. Izdelki imajo celo antibakterijske sposobnosti, ki pomagajo koži, da ponovno vzpostavi ravnovesje. Podlage, pudri in bronzerji zagotovijo ženskam gladko, popolnoma brezhibno kožo, po kateri vse tako hrepenimo. Živahna senčila imajo ulimativno obstojno moč in poudarijo vašo lepoto. 

Klikni za prijavo>>

ZAO NARAVNA LIČILA

22.03. PETEK POPOLDNE OD 16.00 DALJE

Žensko popoldne za vse modne, a eko ženske, ki želijo nasvete glede ličenja, glede izbire ustreznih barvnih mineralnih podlag, senčil, šmink,..... 

ZAO dekorativna kozmetika, letošnja novost iz Francije, poudarja vedrino in omogoča vsaki ženski, da zasije v naravni lepoti. Ustvarjena je s 100 % naravnimi postopki in obogatena z aktivnimi organskimi sestavinami. Zapeljive barve in žametna tekstura izdelkov predstavljajo edinstveno kombinacijo ugodja in lepote. Zato uživajte v  inovativni organski kozmetiki, ki se prvič pojavlja v čisto naravni embalaži: bambusu.

Preberi več in se prijavi>>

 
 
Pomoč pri nakupu
info@zelenatrgovina.si
 
Obročno plačevanje
z Diners / NLB kartico
 
Garancija
na zadovoljstvo

8