BTC, Ljubljana, hala A- klet, tel.: 01 810 90 32 email: info@zelenatrgovina.si
PON - SOB od 10h do 18h 
Košarica (0 izdelkov)

V nakupovalni košari ni artiklov.

Konvencionalni izdelki za osebno nego vsebujejo sintetične snovi mošusov in ftalate. Te snovi so dokazano rakotvorne, lahko povzročajo nevrološke bolezni in hormonsko neravnovesje. Vsakodnevna uporaba in ''nalaganje'' škodljivih snovi v vašem telesu lahko resno ogroža vaše zdravje.

Dejstvo je, da se bo zaradi lastne higiene in želje po urejenem videzu le malokdo izmed nas popolnoma odpovedal uporabi teh izdelkov. Zato je še posebej smiselno, da stvari, ki jih v svojem življenju uporabljamo največ- zaradi lastnega zdravja zamenjamo z naravnimi izdelki.

Naravna kozmetika omogoča, da parabene, formaldehide, aluminij, svinec, fenol in druge sintetične sestavine zamenjate z rastlinskimi in eteričnimi olji (olivno, avokadovo, jojoba,…), karitejevim in kakavovim maslom,  aloe vero, sadnimi in zeliščnimi izvlečki.

Poleg izdelkov za osnovno nego obraza, telesa in las, boste v ponudbi našli tudi parfume, toaletne vode, eterična in masažna olja z nežnimi neagresivnimi vonji svežih cvetlic. 

Narava je vse, kar potrebujete za svež in naraven videz. Zakaj bi vaše telo zastrupljali s škodljivim kemikalijam in rakotvornimi snovmi? Naravna organska kozmetika ne le, da je zdrava in neškodljiva za vaše telo, ne ogroža živali in je neškodljiva tudi do narave.

 
Pomoč pri nakupu
info@zelenatrgovina.si
 
Obročno plačevanje
z Diners / NLB kartico
 
Garancija
na zadovoljstvo

8