BTC, Ljubljana, hala A- klet, tel.: 01 810 90 32 email: info@zelenatrgovina.si
PON - SOB od 10h do 18h 
Košarica (0 izdelkov)

V nakupovalni košari ni artiklov.

Pozdravljeni,

Z veseljem vam predstavljamo izdelke slovenskega partnerja, ki nas je prepričal s svojimi izdelki, kot tudi z odgovornim načinom reševanja zaposlitvenih težav ljudi, ki težko najdejo delo.

Za sodelovanje z Zaposlitvenim centrom Zarja smo se dokončno odločili po obisku njihovega centra, kjer nas je presenetila njihova pozitivna energija in volja do dela, ki jo je v današnjem času v podjetjih vedno redkeje zaslediti. Prepričali so nas njihovi izdelki, ki so ekološko pridelani, imajo EKO certifikat (ki ga kontrolira kmetijstvo Slovenije) in ker zaposlujejo ljudi, ki so drugače težko ali težje zaposljivi. Večina zaposlenih ima namreč pridobljene poškodbe možganov ali druge oblike invalidnosti. Z delom v skupini ljudi, ki jih zaradi lastnih podobnih zdravstvenih težav razumejo, in z obliko dela, ki so ga sposobni opravljati, se tako počutijo koristne ter sprejete.  

Ker imajo v centru pripravljenih že kar nekaj novih projektov, zaradi katerih bodo lahko v delo vključili še nekaj ljudi s podobnimi poškodbami, ker je proizvodnja izdelka nadzorovana ves čas (vsakoletna pridobitev EKO certifikata) in ker izdelki zagotovo pripomorejo k našemu boljšemu zdravju, smo se odločili, da njihov program predstavimo tudi VAM.

Oglejte si ponudbo izdelkov, ki vam bodo prinesli nove in zdrave okuse.

Preberite več:

Kaj so gobe ŠITAKE?

Od gojenja do embalaže

Nizkokalorične in izjemno koristne za vaše zdravje

RECEPTI: popolnoma enostavne za pripravo ali več - kulinarični izziv za kuharske mojstre

 
Pomoč pri nakupu
info@zelenatrgovina.si
 
Obročno plačevanje
z Diners / NLB kartico
 
Garancija
na zadovoljstvo

8