BTC, Ljubljana, hala A- klet, tel.: 01 810 90 32 email: info@zelenatrgovina.si
PON - SOB od 10h do 18h 
Košarica (0 izdelkov)

V nakupovalni košari ni artiklov.

Skleda bambus Fair Trade

24,95 €

Hiter predogled

Skleda iz bambusa - pravična trgovina.

Dimenzija: 25x21x12cm

Dhaka Handicrafts je ustanovila nevladna in neprofitna švicarska organizacija Enfants du Monde, ki se zavzema za izboljšanje življenja otrok in družin s podeželja Bangladeša. Približno 14.000 članov Dhaka Handicrafts, ki so združeni v 64 skupin, dela v družinskih delavnicah. Izdelujejo različne tradicionalne pletene izdelke iz vej bambusa, trsja, trave, jute, lesa, pa tudi glinene izdelke. Del zaslužka gre v skupen fond, s katerim pokrivajo nujne stroške za medicinsko oskrbo vseh članov. Del sredstev namenijo izgradnji stranišč, vodnjakov, hiš in sajenju dreves.

Napišite svoj komentar

Napisali boste oceno za: Skleda bambus Fair Trade

Kako si ocenil ta artikel? *

  1 točka 2 točki 3 točke 4 točke 5 točke
Ocena

Obiščite nas v LJ, BTC-hala A-klet (lokal 35), tel: 01 8109032

vhod A6- iz parkirišča med tržnico in Sparom vhod v klet. tretji lokal na desni strani.

V našo družbo vabimo vse, ki se zavedate, da je izbira naravnih izdelkov kljub njihovi prijaznosti do okolja -  v prvi fazi prava odločitev v prid našega zdravja. Certifikati (Gots, Fair trade, Bdih, Soil, Cruelty free, Fsc,..) potrjujejo, da so izdelki pridobljeni na okolju prijazen način, s spoštovanjem narave in vseh živih bitij, proizvajalci in vsi, ki sodelujejo v procesu poslovanja pa se zavedajo visoke družbene odgovornosti.

Le izdelek, ki je proizveden na ljudem in okolju prijazen način od surovine do končnega produkta, je lahko brez škodljivih sestavin, ter tako popolnoma zdrav in naraven za uporabnika teh izdelkov.

V ponudbi boste našli naravno negovalno in dekorativno kozmetiko, 100% organska olja, modni ekološki nakit, oblačila in izdelke za dom iz ekološkega bombaža, ročno narejene naravne svečke, super prehrano, karafe za revitalizacijo vode, ekološka čistila ter pod našo lastno blagovno znamko Naturna v Sloveniji izdelane naravne izdelke za zdravo spanje (ležišča, vzglavniki, posteljnina, odeje, ...).

Preverite tudi:
 
Pomoč pri nakupu
info@zelenatrgovina.si
 
Obročno plačevanje
z Diners / NLB kartico
 
Garancija
na zadovoljstvo

8