BTC, Ljubljana, hala A- klet, tel.: 01 810 90 32 email: info@zelenatrgovina.si
PON - SOB od 10h do 18h 
Košarica (0 izdelkov)

V nakupovalni košari ni artiklov.

Ultrasonični difuzor stekleni (lučka)

61,95 €

Hiter predogled

Ultrasonični difuzor širi v prostor z eteričnim oljem odišavljeno ''meglico'', vlaži prostor, ustvarja pomirjajočo barvno vzdušje. 

Difuzor je ovalne, diskretne in elegantne oblike. Je prijeten in lep svetlobni ambient z različnim barvnim spektrom (bela, rmodra, zelena, vijola, roza, rdeča). Difuzor ima možnost nastavitve tudi samo na eno barvo.  

Navodila za uporabo :  Snamete stekleno kupolo in v notranjost nalijete destilirano ali prekuhano vodo (zaradi trdote vode in posledično nabiranja vodnega kamna, priporočamo uporabo destilirane vode). Dodate od 3-5 kapljic eteričnega olja (priporočamo čista ekološka eterična olja), vklopite v električno omrežje ter prižgete gumb. Z gumbom lahko spreminjate barve in difuzor tudi izklopite.

Difuzor je varen izdelek za izvajanje aromaterapije. Eterična olja lahko menjate glede na potrebo in razporoloženje. Posodo z vodo le sperete z vodo in dodate novo eterično olje.

Varnost: Če zmanjka vode, se difuzor sam ugasne.  

V paketu so priložena točna navodila in nasveti za vzdrževanje. Da vam bo difuzor služil čim dlje, vam priporočamo, da navodila upoštevate. 

Navodila za vzdrževanje :  Priporočljivo je, da se voda v rezervoarju za vodo obnovi dva do trikrat na teden. S tem preprečite madeže, ki bi lahko nastali od eteričnih olj.

 

Napišite svoj komentar

Napisali boste oceno za: Ultrasonični difuzor stekleni (lučka)

Kako si ocenil ta artikel? *

  1 točka 2 točki 3 točke 4 točke 5 točke
Ocena

Obiščite nas v LJ, BTC-hala A-klet (lokal 35), tel: 01 8109032

vhod A6- iz parkirišča med tržnico in Sparom vhod v klet. tretji lokal na desni strani.

V našo družbo vabimo vse, ki se zavedate, da je izbira naravnih izdelkov kljub njihovi prijaznosti do okolja -  v prvi fazi prava odločitev v prid našega zdravja. Certifikati (Gots, Fair trade, Bdih, Soil, Cruelty free, Fsc,..) potrjujejo, da so izdelki pridobljeni na okolju prijazen način, s spoštovanjem narave in vseh živih bitij, proizvajalci in vsi, ki sodelujejo v procesu poslovanja pa se zavedajo visoke družbene odgovornosti.

Le izdelek, ki je proizveden na ljudem in okolju prijazen način od surovine do končnega produkta, je lahko brez škodljivih sestavin, ter tako popolnoma zdrav in naraven za uporabnika teh izdelkov.

V ponudbi boste našli naravno negovalno in dekorativno kozmetiko, 100% organska olja, modni ekološki nakit, oblačila in izdelke za dom iz ekološkega bombaža, ročno narejene naravne svečke, super prehrano, karafe za revitalizacijo vode, ekološka čistila ter pod našo lastno blagovno znamko Naturna v Sloveniji izdelane naravne izdelke za zdravo spanje (ležišča, vzglavniki, posteljnina, odeje, ...).

Preverite tudi:
 
Pomoč pri nakupu
info@zelenatrgovina.si
 
Obročno plačevanje
z Diners / NLB kartico
 
Garancija
na zadovoljstvo

8